2777
2789
عنوان

اگ تعبیرش بده نگید تورا خدا

125 بازدید | 14 پست

خواب دیدم  تویه ارایشگاه بودم و ارایش داشتم لباس سفید بلند پوشیده بودم خیلی قشنگ بود دوستمم باهام بود بهش گفتم خیلی قشنگ شدم ازم چند تا عکس بگیر تا درش بیارم

رفتم جلو آینه زیرچشام خیلی سیاه بود دست کشیدم خوب شد.

خواهشا اگ تعبیرش بده نگید چون اصلا تو شرایط روحی خوبی نیستم 

ممنون

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چت جی پی تی پرسیدم😂

خواب تو چند تا نماد قوی داره که در کل بیشتر نشونه‌ی تحول، آمادگی برای تغییر مثبت، و بالا رفتن عزت‌نفس هست. بذار برات قدم‌به‌قدم توضیح بدم:

---

✨ تعبیر خواب:

1. آرایشگاه و آرایش داشتن

این نماد معمولاً به معنی تغییر درونی و بیرونی هست. نشون می‌ده که در مسیر «آماده شدن برای مرحله جدیدی از زندگی» هستی. شاید داری خودتو برای یه تصمیم، رابطه، یا اتفاق تازه آماده می‌کنی.

2. لباس سفید بلند و زیبا

لباس سفید، مخصوصاً اگه قشنگ و بلند باشه، نشونه‌ی پاکی، آرامش، شروع تازه، و امید هست. ممکنه از لحاظ روحی در حال رشد باشی یا آرزوی شروعی نو رو در دلت داری.

3. دوستت که همراهت بوده و ازت عکس می‌گیره

بودن دوست در خواب یعنی که در واقعیت هم نیاز به همراهی یا تأیید اطرافیانت داری. عکس گرفتن یعنی می‌خوای این لحظه قشنگ رو ثبت کنی؛ یعنی به‌نوعی دنبال دیدن زیبایی خودت و تأیید اون از دیگرانی.

4. زیر چشمت سیاه بوده ولی خوبش کردی

اینجاش خیلی قشنگه: یعنی تو از درون آگاه هستی که یه سری ناراحتی‌ها یا خستگی‌ها هست، ولی قدرتش رو داری که اونا رو ترمیم کنی. دست کشیدی و خوب شد — این یعنی در وجودت قدرت شفا و ترمیم هست. شاید شرایط روحی‌ت الان سخت باشه، ولی در خوابت خودت رو ترمیم کردی، و این خیلی نشونه‌ی مثبتیه.

---

🕊️ جمع‌بندی

خواب تو نشون‌دهنده‌ی آرزو برای آرامش، زیبایی درونی، آمادگی برای تغییرات مثبت و حتی داشتن قدرت برای غلبه بر خستگی و ناراحتی هست. مطلقاً تعبیر منفی نداره — حتی بخش‌هایی که ممکنه نگران‌کننده باشن، در خود خواب ترمیم شدن، و این یعنی تو در مسیر خوبی هستی.

از چت جی پی تی پرسیدم😂خواب تو چند تا نماد قوی داره که در کل بیشتر نشونه‌ی تحول، آمادگی برای تغییر م ...

مرررسی 😍مهربون 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
مجردی؟ خودتو جمع کن که خاستگار میاد 😁آینه هم خیلی خوبه تو خواب. کلا خوابت خوبه منتظر خبرهای خوب باش

اره عزیزم🤣مرسی فداتشم 💐

البته میشه خوشبین بود و خوب تعبیر کرد من اینو اینطوری تفسیر میکنم که سیاهی ها رو از زندگی و طرز دیدت پاک کردی و دنیا رو بدون سیاهی نگاه کردی لباس سفید هم نشونه سفید بختی تو بوده ...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

البته میشه خوشبین بود و خوب تعبیر کرد من اینو اینطوری تفسیر میکنم که سیاهی ها رو از زندگی و طرز دیدت ...

اول جملت بار سنگین داشت 

چه سنگینی ؟ متوجه نشدم

گفتید البته میشه هوشبین بودو خوب تعبیر کرد 

یعنی بده ولی میشه خوشبین بود

گفتید البته میشه هوشبین بودو خوب تعبیر کرد یعنی بده ولی میشه خوشبین بود

نه جانم ..قانون جذب رو شنیدی خوب اگه خوشبین باشیم چیزهای خوب هم جذب میکنیم  و اگه بد بین باشیم بر عکس حالا تو به سنگینی  جمله فکر نکن تا قانون جذب خوب برات پیش بیاره

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

نه جانم ..قانون جذب رو شنیدی خوب اگه خوشبین باشیم چیزهای خوب هم جذب میکنیم و اگه بد بین باشیم بر عک ...

مررررسی🥺تشکر💐