2777
2789
نه بابا همون آغوز اولو میگن مقویه میگم از کی شیر خشک و شروع کنم براش که عادت کنه؟؟

همون آغوز بده بعدش روزا شیرخشک شبا سینه خودت شاید جفتشو خورد اینجوری راحتی یکم بعد که شبا خوابش طولانی تر شد کلا شیرخشک بده اینجوری عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ منم😭اوایل خیلی خوب میخورد خودم دیگه ندادم الان پشیمونم همه هی میگن وای بچه ضعیفه انگار من دارم ک ...

بخدا من از ترسم بردمش چکاب کامل.اشتها اصلا نداره.یک سالشه.غذانمیخوره.به زور یه کمی میخوا بدم بهش.اونوقت یکی از فامیلاشوهرم با من زایمان کرد.ماشالا دخترش چنان چاق وتپله.اونوقت من هی دق میخورم مال من ضعیفه

غلطی کردم بخدا باید عمل همورویید کنم احتمالا

بخدا من چقدر سعی کردم شیر خشک بدم نگرف خودم طبیعی زاییدم کشیدم دردشو کل مقعدم درد میکرد و بواسیر داغونم کرده بودن دسشویی حسرت زندگی حسرت افسردگی گرفته بودم

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

بخدا من از ترسم بردمش چکاب کامل.اشتها اصلا نداره.یک سالشه.غذانمیخوره.به زور یه کمی میخوا بدم بهش.اون ...

پسر منم ۱۶ ماهش هست ۸ کیلو حالا دکتر بهم معرفی کردن ببرمش الان چند ماهه استپ کرده وزنش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بخدا من از ترسم بردمش چکاب کامل.اشتها اصلا نداره.یک سالشه.غذانمیخوره.به زور یه کمی میخوا بدم بهش.اون ...

منم با حیرت نگاه میکنم بچه های تپلیو انقد حرص غذا نخوردنسو خوردم پیر شدم 

چرا اذیت شدی چه اذیتی داره

اذیت داره همش باید آب گرم کنی باید ولرم باشه سرد باشه نمیخوره...بیرون می‌رفتیم گرما بهش میخورد باید میریختمش ...بزرگتر ک‌شد یبوست شدید گرفت خلاصه خیلی دنگ داشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر منم ۱۶ ماهش هست ۸ کیلو حالا دکتر بهم معرفی کردن ببرمش الان چند ماهه استپ کرده وزنش

از ۶ماهگی تا الان که یک سالشه استپ کرده.البته جواب ازمایشش که اومد دکترگفت عفونت ادراری داره.که وزن نگرفته. آمپول وچرک خشک کن نوشت.دوباره ازمایش دادیم خداروشکر برطرف شده بود.حتما ببر چکاب توام