2777
2789
عنوان

💢کاروان کربلا 💢

69 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. کسی کاروان خوب و مطمئن میشناسه از تهران بره کربلا؟

ممنون میشم بهم معرفی کنید 🙏🤍

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
سلام خوبی عزیزم؟جایی رو پیدا کردی؟

سلام عزیزم ممنون شما خوبین 

نه متاسفانه 

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ممنون شما خوبین نه متاسفانه

آشنای ما یه جا می‌شناسه سمت رسالت که 4 و نیم میگیره می‌بره تا نجف از نجف تا کربلا پیاده روی هست و جای خواب و غذا و اینا با خودتون 

ما چون با خانواده میریم ، احتمالا اینجارو اوکی کنیم که بریم 

حالا اطلاعات دقیق ترش تا شب به دستم میرسه میگم بهت 

ولی اگر اینجا ام شرایطش اوکی نبود میتونی خودت بری پاسپورت داری؟

آشنای ما یه جا می‌شناسه سمت رسالت که 4 و نیم میگیره می‌بره تا نجف از نجف تا کربلا پیاده روی هست و جا ...

اره عزیزم پاسپورت دارم. اما مادرم میگن حتما باید با کاروان باشیم تنهایی نریم.

لطف می کنی آمار گرفتی بهم خبر بدی عزیز دل؟!

اره عزیزم پاسپورت دارم. اما مادرم میگن حتما باید با کاروان باشیم تنهایی نریم.لطف می کنی آمار گرفتی ب ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید ما جایی بودیم اصلا آنتن نداشت

ایشالا کارت اوکی شد؟ 

من راستش و بخوای خودم بدون کاروان ام هنوز پیدا نکردم 

همه آشناها امروز حرکت کردن یا می‌خوان بکنن 

من پیگیری میکنم باز چون خودمم نیاز دارم هرجا که برای خودم پیدا کردم به شما ام میگم 

البته اگر تا الان پیدا نکردین

سلام عزیزم خوبی ببخشید ما جایی بودیم اصلا آنتن نداشتایشالا کارت اوکی شد؟ من راستش و بخوای خودم بدون ...

سلام عزیزم. فدای سرت

نه متاسفانه هنوز پیدا نکردم. باشه عزیزم لطف می کنی

سلام عزیزم. فدای سرتنه متاسفانه هنوز پیدا نکردم. باشه عزیزم لطف می کنی

عزیزم خوبی ؟

من چندتا جا پیدا کردم که تا مرز میبرن از مرز به بعد باید خودتون برین قیمت‌ها 

یکی برای فردا دو ظهر 960

یکی برای فردا شش عصر 1200

من خودم فردا شش عصر با دومی حرکت میکنم تا مهران اگر خواستی برات ایدیشون و بفرستم

عزیزم خوبی ؟من چندتا جا پیدا کردم که تا مرز میبرن از مرز به بعد باید خودتون برین قیمت‌ها یکی برای فر ...

مرسی عزیزم رفت و برگشتی نیستن اینا؟

نه فقط رفت ما خودمون ام نمی‌دونیم برگشت و چجوری باید بیایم ولی اتوبوس هست برای تهران خیالت راحت باشه

خیلی ممنون عزیزم