2777
2789
عنوان

نماز هدیه نماز رفع وحشت نماز شب اوّل قبر (نماز لیلةُ الدّفن)

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 28 پست
سلام أللّه بر شما دوشیزه ی ارجمند !✨✨✨✨✨وقتی برای کسی ، نماز شب اوّل قبر ، خوانده می شود ؛ پس از خوا ...

مرسی ممنونم ببخشید من نمیدونستم تاحالا نماز شب اول قبر خونده بودم قبلا فکر کنم ولی ابن ادم رو نمیدونستم ببخشید خدا بیامرزشون

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

برای پنج نفر امشب چنین موضوعی تاپیک زدی خدا بیامرزشون عزیزم اتفاق خاصی براشون افتاد؟

سلام أَللّه بر شما دوشیزه ی گرامی !✨✨✨✨✨

الهی جان شما ، لبریز از نور ، شادی و آرامش باشد ! الهی آمین !✨✨✨✨✨✨

دوشنبه شب ، برای دو نفر به نام های *نیما کریمی* و *پریچهر خسروی یزدی کیانشاهی* ، خواسته بودم نماز لیلة الدّفن ، خوانده بشود .

*نیما کریمی* ، خدمت مقدّس سربازی را می گذراند و در یکی از یگان های وابسته به دادگستری زاهدان مشغول خدمت بود . او به عنوان سرباز نگهبان در ورودی دادگستری این شهر ، انجام وظیفه می کرد .
در تاریخ ششم اَمرداد ماه سال هزار و چهارصد و چهار شمسی ، هنگامی که *نیما کریمی* در محلّ خدمتش در ورودی دادگستری زاهدان در حال نگهبانی بود ؛ گروهک تروریستی جیش الظّلم با پرتاب نارنجک به سمت او حمله کرد . شدّت انفجار موجب شد این سرباز فداکار در همان محل به شهادت برسد .

خانم *پریچهر خسروی یزدی کیانشاهی* ، در روز جمعه ، سوم اَمُرداد ماه سال هزار و چهارصد و چهار شمسی ، در شهر تهران ، از دنیا رفتند .

*خبات امینی* و *چیاکو یوسفی نژاد* هم که در بامداد سه شنبه خواسته بودم برای آن ها ، نماز لیلة الدّفن بخوانید ؛ دو فعّال محیط‌زیستی اهل کردستان ایران بودند که در جریان تلاش برای مهار آتش‌سوزی در کوه آبیدر سنندج ، دچار سوختگی شدید شدند .
*خبات امینی* ، پس از دو روز بستری در بیمارستان کوثر سنندج ، در تاریخ ششم اَمرداد ماه سال هزار و چهارصد و چهار شمسی ، درگذشت .
*چیاکو یوسفی نژاد* هم پس از سه روز تحمّل جراحات سوختگی شدید ، در تاریخ پنجم اَمرداد ماه سال هزار و چهارصد و چهار شمسی ، در بیمارستان کوثر سنندج ، درگذشت .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم جنی چیزیه میخوای احضار شون کنی

سلام و عرض احترام دارم بانوی ارجمند !

بانوی گرامی ، اندیشه ی شما ، بین خوانش نماز لیلة الدّفن برای دو موجود توسّط شما و احضار آن دو موجود توسّط من ، چگونه ، پیوند برقرار کرد ؟
چگونه می شود که شما کاری برای دو موجود ، انجام بدهید ؛ ولی من ، آن دو موجود را ، احضار بکنم ؟

*خبات* و *چیاکو* ، دو نام پسرانه ی کردی هستند .

*نماز لَیلَةُ الدّفن* یا *نماز شب اوّل قبر*، از نمازهای مستحبّی می باشد که برای کسی که از دنیا رفته است ؛‌ خوانده می شود ، و به او هدیه داده می‌شود .
در اوّلین شبی که جسم یک آدم از دنیا رفته ، درون قبر می باشد ؛ نماز شب اوّل قبر ، برای آن آدم ، خوانده می شود .
این نماز ، *نماز هدیه* و *نماز رفع وحشت* نیز نامیده می‌شود .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

ببخشید چی شدن؟خدارحمتشون کنه

سلام و عرض احترام دارم بانوی گرامی !✨✨✨

الهی جهانی لبریز از نیکی ، نور و زیبایی ، بهره ی سرنوشت شما بانوی ارجمند باشد ! الهی آمین !✨✨✨🌟✨🌈☀️🌟✨🌕🌹⛈️✨💫🌧️✨💫🌷✨💫✨✨

*خبات امینی* و *چیاکو یوسفی نژاد* ، دو فعّال محیط‌زیستی اهل کردستان ایران بودند که در جریان تلاش برای مهار آتش‌سوزی در کوه آبیدر سنندج ، دچار سوختگی شدید شدند .
*خبات امینی* ، پس از دو روز بستری در بیمارستان کوثر سنندج ، درگذشت .
*چیاکو یوسفی نژاد* هم پس از سه روز تحمّل جراحات سوختگی شدید ، در بیمارستان کوثر سنندج ، درگذشت .

سلام أَللّه بر شما دوشیزه ی گرامی !✨✨✨✨✨الهی جان شما ، لبریز از نور ، شادی و آرامش باشد ! الهی آمین ...

خدا بیامرزشون ایشالا با اهل بیت همنشین شن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

متوجه نشدم

سلام أللّه بر شما بانوی ارجمند !✨✨✨

دو تا آدم ، این دنیای مادّه را ، وداع گفته بودند و به عالم پیش روی ما رفته بودند ؛ که من هم خواستم برای آن ها ، نماز شب اوّل قبر ، خوانده بشود .

مرسی ممنونم ببخشید من نمیدونستم تاحالا نماز شب اول قبر خونده بودم قبلا فکر کنم ولی ابن ادم رو نمیدون ...

سلام أللّه بر شما دوشیزه ی گرانمایه !✨✨✨✨

الهی جان و هستی شما دوشیزه ی ارجمند ، لبریز از نور و شادی و رهایی باشد ! الهی آمین !✨✨🌈✨✨☀️✨💫✨🌕✨✨🌟✨🌈💫✨✨✨

از من نخواهید شما را ببخشم . شما که ستمی بر من نکردید .

من از شما گرامی ، صمیمانه سپاسگزارم ، که به محتوای تاپیک من ، توجّه نمودید !✨✨✨✨🌈☀️🌹✨✨🌷✨💫🌷🌟✨✨🌈🌹✨✨☀️✨🌈✨✨

26 تیر ماه این اتفاق ناگوار افتاده و گویی شهید حساب میشن 😔

سلام أللّه بر شما بانوی ارجمند !✨✨✨✨

من ، پیرامون تاریخ آتش سوزی در ارتفاعات کوه آبیدر سنندج ، خبرِ چند خبرگزاری را بررسی کردم .
طبق گفته ی این خبرگزاری ها ، این آتش سوزی در کوه آبیدر سنندج ، در پنجشنبه _ دوم مرداد ماه سال هزار و چهارصد و چهار شمسی ، رخ داده است .

آقای بهزاد شریفی پور _ مدیر کلّ منابع طبیعی و آبخیزداریِ کردستان ، گفتند که : " این حادثه پیش از ظهر پنجشنبه در کوه آبیدر سنندج رخ داد .... "

سلام و عرض احترام دارم به شما گرامی !✨✨✨✨مهرتان پایدار !🌧️🌈پاسخ پرسش های شما را ، در موتور جست و ج ...

من ، گزاره ای را در این👆🏻پیام ، نوشته بودم ؛ که باید آن را ، ویرایش کنم :

*در روز دوم مرداد ماه سال هزار و چهارصد و چهار شمسی ، آتش سوزی گسترده ای در ارتفاعات کوه آبیدر ، آغاز شد .*

من ، گزاره ای را در این👆🏻پیام ، نوشته بودم ؛ که باید آن را ، ویرایش کنم :*در روز دوم مرداد ماه سال ...

@شکوهمندثروتمند‍ 

ممنونم دوست عزیز. خیلی لطف کردین .مطلب کامل این اتفاق بسیار ناگوار رو خوندم ..... 😔

سلام أللّه بر شما !✨✨✨

الهی ، هستی تان لبریز از نور ، شادی و آرامش باشد ! الهی آمین !✨✨✨🌈✨🌹✨✨🌷✨🌧️✨🌟✨✨🌕🌷✨✨☀️🌹✨✨🌷🌈✨✨🌧️✨✨🌹🌹🌈🌧️✨✨

ممنون دوست عزیز خوندم و ناراحت شدمخدا رحمتشون کنه روحشون شاد

سلام أللّه بر شما !✨✨✨✨

الهی هستی تان ، لبریز از زیباترین شادی های آسمانی ، باشد ! الهی آمین !✨✨✨✨✨🌈🌧️✨✨🌟✨🌹🌈✨🌷🌷🌈🌧️✨✨🌟✨✨✨🌈🌧️✨✨☀️✨✨🌹🌹🌹🌷🌈✨✨☀️🌈🌹✨🌷🌷🌷🌈✨✨✨