2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا

189 بازدید | 25 پست

اتفاقا ما از بقیه بهتریم چرا شما الکی بشینید از خودتون تعریف کنید ما نه بچه که بودیم همه کاراتونو دیدیم دهه هفتادیا پس بدونید شما اوضاعتون از ما خیلی بدتره همه کاری کردید ولی ما آدم های خوبی هستیم تاکی میخواید راجع به ما صحبت کنید مگه ما راجع به شما صحبت میکنیم من اهل دوس پسر اینا نیستم ولی دیدم خیلی از دهه هفتادیا دوس پسردارن همه تیپی میزنن همه حرفی میزنن بعد گیردادن به دهه هشتادیا اگرم دهه ما کاری میکنه از شما یاد گرفته

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

با این تاپیک مطمئن تر شدم که دهه هشتادیا از خود راضی هستن 

انگار عقل کل هستن و حرف هیچکسی رو قبول ندارن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این تاپیک مطمئن تر شدم که دهه هشتادیا از خود راضی هستن انگار عقل کل هستن و حرف هیچکسی رو قبول ندا ...

نخیر از خود راضی شمایید منم یادآوری کردم مام میتونیم مثل شما از خودمون تعریف کنیم بقیه رو بکوبیم

چند سالته؟🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

با این تاپیک مطمئن تر شدم که دهه هشتادیا از خود راضی هستن انگار عقل کل هستن و حرف هیچکسی رو قبول ندا ...

اینطورنیست این چه حرفیه منم دهه هشتادیم 

کلا مخالف جمع بستن هستم مگ با دیدن یکی دوتا دهه هشتادی میشه نتیجه گیری کرد؟

اسمم سیندخت هست 
نخیر از خود راضی شمایید منم یادآوری کردم مام میتونیم مثل شما از خودمون تعریف کنیم بقیه رو بکوبیم

من هییچ موقع از خودم و دهه هفتادیا تعریف نکردم و نمیکنم

طبق رفتار اطرافیان دهه هشتادیا گفتم گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دهه هشتادیم ولی خب که چی 

دوست پسر داریم مهمونی میریم استایل هامون فرق داره یا هرچیز دیگه ای خب به کسی چه ربطی داره غیر از پدر و مادر خودمون خیلی خودتو درگیر نکن کسی هم چیزی گفت اون موقع جوابشو بده 

۲۳

نوشتن و صحبت کردنت بچه سن تر میخوره🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اینطورنیست این چه حرفیه منم دهه هشتادیم کلا مخالف جمع بستن هستم مگ با دیدن یکی دوتا دهه هشتادی میشه ...

آخه یکی دوتا که اینطور نبودن😐

من هییچ موقع از خودم و دهه هفتادیا تعریف نکردم و نمیکنمطبق رفتار اطرافیان دهه هشتادیا گفتم گلم

منم اونایی رو گفتم که این تاپیک هارو میزنن و در محفل ها راجع به دهه هشتادیا صحبت می‌کنن عزیزم