2777
2789
عنوان

توروخدا کممممک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 117 پست
گآهی آدم مجبور میشه بر خلاف میلش کاری انجام بده که دلش نمیخواد..نمیگم کارم درسته اما کسی تو این شرای ...

سعی کن آدم مناسبی پیدا کنی و ازدواج کنی زودتر

هر زنی نیاز به محبت حمایت و حتی نیاز جنسی داره تا کی میخای اینطور سر کنی 

وصل به یه مو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن آدم مناسبی پیدا کنی و ازدواج کنی زودترهر زنی نیاز به محبت حمایت و حتی نیاز جنسی داره تا کی می ...

من تصمیم داشتم دیگه هیچوقت هیچ مردی رو تو زندگیم راه ندم،اما نفهمیدم چیشد که اینجوری شد

ممنون از دلگرمیت عزیزم خواهش میکنم برام دعا کن 🥺

قربونت عزیزم، نگران نباش اینم مثل بقیه ماجراها میگذره قسمت بود رابطه ات با دید بازتری بره جلو

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

اره شد یه تجربه خیلی سنگین

ناراحت شدم واقن برات عزیزم امیدوارم بخش قشنگ زندگی رو زود ببینی و این روزا بگذره برات🤍نمیشد با همون آقا که بهش حس داری و ازش بچه دار شدی ازدواج میکردی و بچتو نگه میداشتی؟ایشون هم دوستون داره متقابل؟

ناراحت شدم واقن برات عزیزم امیدوارم بخش قشنگ زندگی رو زود ببینی و این روزا بگذره برات🤍نمیشد با همون ...

ممنون از لطفت عزیزم...اما شرایط جوری بود که فعلا نمیشد به ازدواج فکر کرد،طبق حرفا و رفتارایی که داره مشخصه اونم دوسم داره اما شرایط زندگی اونقدر سخت شده کسی جرات نمیکنه سمت ازدواج بره

حقیقتشو بخوای بیشتر من شرایطشو ندارم..بخاطر مشکلات خونوادگی،مالی و خیلی چیزای دیگه

چی بگم 

خیلی فضولی نمی‌خوام کنم اصلا زندگی خودته گل ولی کاش برنامه بزاری برای حضور این آقا و فکر کنی خوب راجبش که مثل الآن لطمه نخوری اما از من می‌شنوی اگه واقن آدم‌مناسبیه اخلاقی و... و واقن قصدش ازدواجه فکر کن راجبش اگه مسئله همسر سابق و... این چیزای قانونی رو نداری که بتونی راحت تر برای زندگیت تصمیم بگیری فرصت بده بهش 

چی بگم خیلی فضولی نمی‌خوام کنم اصلا زندگی خودته گل ولی کاش برنامه بزاری برای حضور این آقا و فکر کنی ...

نمیدونم فعلا درگیر این مسئله شدم و به شدت فکرم درگیره این تموم بشه باید یه تصمیم درست بگیرم

ممنون ازت عزیزم

الآن که شرایطشو نداری فک میکنم استراحت کن فردا صبح حتما برو ماما یا متخصص زنان و پیگیری کن انشالله که اتفاقی نمیوفته از ی طرف هم دلم برای اون بچه میسوزه از ی طرف برا خودت🥲