2789
عنوان

خانم های متاهل و با تجربه همسرم موقع خواب بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 8159 بازدید | 137 پست
دقیقا باعث شوک شدن در لحظه اول! ولی خب شنونده باید عاقل باشه که هست منظورم خانومِ استارتره که شناخت ...

درسته دقیقا 

ولی خب این تجربه خودم و خیلیا هم هست که شنیدم میگن پیش هر مشاوری نرین خیلی چیزا لازمه برای ارائه مشاوره فقط مدرک نیس 

اخه دختر خوب، اون کسی که به پسر ۲۲ ساله جهت مشاوره زناشویی مراجعه میکنه از نظرت نرماله ؟؟ 😂

احتمالنم بنظر بصورت حرفه ای منظورشون نبوده اون آقا،

اگرچه افراد نخبه سن پایین هم وجود دارن، البته نخبه. 

ایشون هنوز راه دارن نا رسیدن به هُنره خوب گوش دادن✅

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چالش me too ازهمونجا شروع شد خیلیا بهشون تجاوز شده ولی نمیان بگن

عزیز بحث تجاوز با بحث نگاه های کلی ادم ها تو جامعه متفاوته! متجاوز همه جای دنیا متجاوزه قاتل همه جای دنیا قاتل ه ما در مورد عموم مردم حرف میزنیم

درضمن، یه چیزهایی بخاطر رسانه ها و ازادی بیان خیلی شفاف تر هست در این کشورها و بنظرم قابل مقایسه با امارهای ایران با این همه سانسور نیست

با این حال نمیخوام بگم اینجا گل و بلبله! اره شنیدم کشوری مثه سنگاپور واقعا گل و بلبل ه بخاطر قوانین به شدت بازدارنده ای که دارن.

من در مورد کف خیابون حرف میزنم، من به شخصه از ۱۳ سالگیم یادمه با داستان متلک گفتن تو خیابون اسنا شدم

اینکه مردا بذون خجالت بر و بر نگاهت کنن

اینکه به بهانه جمعیت خودشونو بمالن بهت

اینکه سر کار بهت نگاه جنسی داشته باشن! 

باور کن من تاحالا چنین مواردیو حتی یکبارم ندیدم!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
درسته دقیقا ولی خب این تجربه خودم و خیلیا هم هست که شنیدم میگن پیش هر مشاوری نرین خیلی چیزا لازمه بر ...

حقیقت همینه✅باید بررسی بشه حسابی.

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

شما که پخته ای و فکر میکنید خیلی از پس چیز بر میای راهنمایی بکن خانوم رو شاید تونستی زندگیش رو سر پا ...

یه چیزایی نیاز به شناخت نیست

کسی که زیر ۱۸ سالش هست صلاحیت داشتن گواهینامه رو نداره، نمیان بگن بیا اول رانندگیشو ببین شاید خیلی بهتر از یه ادم ۳۰ ساله رانندگی کنه! چرا بهش گواهینامه نمیدن؟ چون بجز مهارت رانندگی مسایل دیگه رو هم در نظر میگیرن، مثل اینکه اون ادم زیر ۱۸ سال ممکنه خیلی احساساتی عمل کنت و به اصطلاح جوگیر شه و خطری رو ایجاد کنه چه برای خودش چه برای دیگران!

یکی از مواردی که شما بعنوان مشاور باید بدونی اینه که شما نقش جوش دادن و آشتی دادن نداری که میگی «زندگیشو سرپا کنه» 

شما فقط وظیفه ات اینه شرایط رو براش تحلیل کنی و راه کار بدی که خیلی وقتا اون راهکار جهت جوش دادن نیست جهت تموم کردنه!

منم راهکارم رو به لین خانوم ارایه دادم!

بنده عقیده پشت هر پیام برام مثل روز روشنه

عـــجب❕ موفق باشید•

عـــجب❕ موفق باشید•

همونطور که مثل روز براش روشن بود منظور ایتارتر رابطه سه نفره است ولی استارتر خودش عملا گفت منظورشو!!

همونطور که مثل روز براش روشن بود منظور ایتارتر رابطه سه نفره است ولی استارتر خودش عملا گفت منظورشو!!

زور میگف بنده خدا، مثه شب براش تاریک بود جریان :))منم ترجیح دادم سکوت کنم..

اخه هممون میدونیم جریان چیه، بجز آقامشاور22

خانوم محترم بنده اگر منحرف بودم هیچکس بهم مراجعه نمی‌کرد برای مشاوره لطفاً احترام خودتون رو نگه داری ...

ببین عزیزم نگفت رابطه سه نفره😬

گفت دخترا رو میبینه با خودش میگ مثلا اگه این زنم بود چی میشد 

اشتباه برداشت کردید

گریه نداره یکم ب خودت برسهمسرت زن امروزی میخادجاری منم قبلا رابطش با شوهرش خوب نبود از وقتی لاغر کرد ...

این خیلی بده که بخواد عمل کنه بخاطر اون چون یکی بهتر میبینه اونو میخواد و زن رو تخریب میکنه 

شما هم ظاهر زندگی بقیه رو می‌بینید تو زندگیش نیستی بنظرم اینجور آدما از نظر روحی کلا داغون میشن 

شوهره هم درست بشو نیست چون همیشه یکی خوشگلتر از آدم پیدا میشه اینم هی میخواد 

مرد واقعی باید همینجوری تو رو زیباترین ببینه 

رسیدن خیلی فرق داره با عمل و... 

همسایه ها یاری کنید تا من شوهر داری کنم !! اینکه کسی به خودش نمیرسه یا ذاتا زیبا و خوش هیکل نیست یا ...

قشنگ مشخصه بچه ای 😒

شما که ندیدیش شایدم خیلیم خوشتیپ باشه مشکل از شوهرشه 

انقدم راحت و بی رحم حرف نزن زمین گرده یروز میشینی گریه میکنی بابت اینکه شوهرت گفته جرا مثل بقیه زنا که تو خیابون خوشتیپ کردن به خودت نمیرسی و کاش اونا جای تو بودن 😒

قشنگ مشخصه بچه ای 😒شما که ندیدیش شایدم خیلیم خوشتیپ باشه مشکل از شوهرشه انقدم راحت و بی رحم حرف نزن ...

من بچه شما بزرگ ، گفتم یا به خودشون نمیرسن یا شوهر هیز دارن که در هر دو صورت مشکل خودشه نه زن های غریبه تو خیابون 

انقدر بدبخت نیستم  چون یه نر گفته زن های بیرون از تو خوشگل ترن بشینم گریه کنم  ایراد های خودش و هفت جد و آبادش رو میزنم تو روش قد و هیکل مرد های  خوشتیپ بیرون هم میزنم تو سرش اعتماد به نفسش بپوکه 

این روزا میگذره اما به سختی

مگه چقد بد تیپ میگردین که شوهراتون وضعشون اینه؟😑شوهرای این سایت یه مدلی ندیده ان انگار زن خودشون... ...

چند سالته شما ؟؟؟ که فک میکنی فقط  زنایی که خوش تیپ نیستن شوهراشون هولن

هزار تا زن میشناسم شبیه قرص ماه ، با هیکلای خفن ولی بهشون خیانت میشه