2789
عنوان

خانم های متاهل و با تجربه همسرم موقع خواب بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 8159 بازدید | 137 پست
اونجا هم این مشکلات هست زیاد هم هست کم نیس منتها کسی که نخواد مشکلات اون طرفو ببینه نمی بینه اونجا ف ...

چقدر درست و زیبا بیان کردی 

متاسفانه این مسابقه دوسر باخته😔کاش بفهمیم...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونجا هم این مشکلات هست زیاد هم هست کم نیس منتها کسی که نخواد مشکلات اون طرفو ببینه نمی بینه اونجا ف ...

نه جانم من وسط ماجرا هستم و سالهاست شاهد برخورد مردا با خانم ها در محیط های مختلف از جمله خیابون بودم و واقعا خیلی کمتر از ایران از این هیزی ها دیدم!

مشکل دخترای ایرانی اینه سطحی هستن و بجای اینکه خودشونو تو موارد دیگه بالا بکشن ساده ترین راه که جراحی و زیبایی از این طریق ه انتخاب میکنند

باورکن این همه عمل جراحی زیبایی اونم بصورت اغراق آمیز تو کشورهای پیشرفته قفله! بجاش کسی که بخواد به ظاهرش اهمیت بده روتین غذایی داره روتین ورزشی داره کتاب میخونه با غریبه ها معاشرت میکنه برای خودش یه حرفه انتخاب میکنه و سعی میکنه خودش رو تو اون حرفه متخصص کنه …

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اخه دختر خوب، اون کسی که به پسر ۲۲ ساله جهت مشاوره زناشویی مراجعه میکنه از نظرت نرماله ؟؟ 😂

ولی اونی که زحمت کشیده تا مدرک تحصیلش رو توی 25 سال نه 22, سال بگیره آدم نرمالی نیست ؟

شما به دیگران نمیتونی بگی چطور باشن که شما راحتتر زندگی کنی، ولی میتونی رو خودت کار کنی که انقدر حرم ...

این که آدم با خودشآشتی کنه خوبه خیلی هم راحته 

آدم همه جورهخودشو دوس داره 😌 

ولی اینکه همسرشو چطور راضی کنه مشکله 

دوست من مشکل کوچیک بودن سینه و باسن داره از طرفی دماغشم بزرگه و زیباییچهره اش کمه طفلکی هزینه عمل نداره چیکار کنه تو این وضعیت جامعه  

شوهرشو چطور راضی کنه به چی دلش خوش باشه 

نه جانم من وسط ماجرا هستم و سالهاست شاهد برخورد مردا با خانم ها در محیط های مختلف از جمله خیابون بود ...

چالش me too  ازهمونجا شروع شد 

خیلیا بهشون تجاوز شده ولی نمیان بگن 

ولی اونی که زحمت کشیده تا مدرک تحصیلش رو توی 25 سال نه 22, سال بگیره آدم نرمالی نیست ؟

مشاوره علاوه بر مدرک نیاز به تجربه هم داره! تجربه ای که از مراجعه کنندگان بدست میاد و تجربه ای که از زندگی خود اون فرد! هیچ ادم عاقلی زندگیشو نمیذاره رو تصمیمات و راهنمایی یه پسر ۲۲ ساله که هنوز هیچ تجربه ای نداره! 

از جوابی هم که دادی ناپختگیت کامل مشخص شد!

نه اصلا منظورش رابطه سه نفره نبوده منظورش این بوده که اونو جای تو می ذارم و فکر می کنم اگه تو اون بو ...

صحیح پس من اشتباه برداشت کردم عذر می‌خوام ، احتمالا همسرت تنوع طلبه و دیگه هیجان ندارع براش ، اما خب اگه بهت گفته تو میتونی حساس تر بشی روی رفتارش و کردارش

دقیقااا اصن نذاشت اسی حرفی بزنه یهو اومد گفت شوهرت تر.ی سا.م میخواد😂😕من جای اسی دلم خالی شد بنده خ ...

دقیقا باعث شوک شدن در لحظه اول! ولی خب شنونده باید عاقل باشه که هست منظورم خانومِ استارتره که شناخت از همسرشون دارن و میدونن که این نبوده نیست.

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

این که آدم با خودشآشتی کنه خوبه خیلی هم راحته آدم همه جورهخودشو دوس داره 😌 ولی اینکه همسرشو چطور را ...

باور کن انقدر خانم های بدهیکل دیدم که چون جنبه های دیگه زندگیشون خیلی درخشان بوده چنان مردشون رو جذب خودشون کردن که نگو

عزیزم، آدم فقط چشم نیست، احساس و فکر هم هست! شما زیباترین و جذاب ترینم باشی، نتونی دو کلمه حرف بزنی، بعد از یه مدت از چشم میوفتی!

مشاوره علاوه بر مدرک نیاز به تجربه هم داره! تجربه ای که از مراجعه کنندگان بدست میاد و تجربه ای که از ...

شما که پخته ای و فکر میکنید خیلی از پس چیز بر میای راهنمایی بکن خانوم رو شاید تونستی زندگیش رو سر پا نگه داری ، درضمن شما ندیده و نشناخته  نمیتونی بنده رو قضاوت کنی ، نه تنها من بلکه هیچکس دیگه چون عاقلانه ترین کار پشت گوشی فقط درک کردنه