سلام خانوما ، مثل یه بزرگتر راهنماییم کنید لطفا / اگه خودتون یا دخترتون تو این شرایط میبود چیکار میکردین من و یه شخصی که از سن کم به هم فوق العاده نزدیک بودیم بنا به سو برداشت اون شخص رابطمون اخیرا بهم خورده
ادم خیلی مقرراتیه و اصلا سابقه نداشته این ساعت بیدار باشه اما چند دقیقه پیش پیام داده که فردا حتما میخواد منو ببینه و میدونه فردا بیکارم و خونه ام پس بهونه نیارم صبح زود میاد دنبالم . من به این شخص علاقمند بودم مدتی و یکی از دلایلش فوق العاده با ملاحظه بودنش بود که الان نظرم داره عوض میشه / جدا از اینا اصلا برام جالب نبود که این ساعت این پیامو داده و این تحت شرایطیه که ما یه دعوا افتضاح داشتیم باهم سر همون سو برداشت ایشون و اصلا کار دیگه ای باهم نداشتیم که بخوام برم ببینمش یا بر عکس اون بخواد منو ببینه در ادامه اینکه ایشون منو متهم کرد به با دست پس زدن با پا پیش کشیدن که الان رفتار خودش نمونه این حرفه ... قرار بود جزوه هاشو برگردونم که گویا جزوه هاشو نمیخواد گفته حتما باید ببینمت بعد من بنا به دلایلی اصلا دلم نمیخواد برادرم فکر کنه واسه درآوردن لجش دارم با این پسره معاشرت میکنم ( برادرم رسما ازش متنفره ) حالا نمیدونم چیکار کنم برم نرم ؟ بهش چی بگم ؟ اصلا با توجه به چیزایی که گفتم ممکنه با من چیکار داشته باشه ؟ دارم دیوونه میشم ...