2777
2789
عنوان

هیچوقت دوست پسر نداشتم ولیییی

287 بازدید | 29 پست

الان که ازدواج کردم 

حس میکنم رابطه زن و شوهری مثل رابطه دوست دختر دوست پسر ها جذاب نیست

مجرد بودم بهش فکر نمیکردم اما الان میگم کاش با شوهرم دوست بودیم جذابیت دوستی رو میچشیدیم بعد ازدواج میکردیم البته گناه هم میکردیم دیگه ولی حق الناس که نبود خدا می‌بخشید شاید

چیکار کنم این فکر تو ذهنم افتاده

گناهش کجاست

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

خیری تو گناه نیست عزیزم

خدا رو شکر کنید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

گناهش کجاست

ارتباط با مرد نامحرم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ربطی نداره اگر برای ازدواج طبق معیار عقلانی پسندیدی الان با خیال راحت مثل دوست پسر دختر رفتار کنیم ف ...

اره همینجوری هستیم 

ولی حس میکنم رابطه دوستی خیلی جذابیتش بیشتره نمیدونم چرا 😂

اگه دوست میبودی تو رو نمیگرفت

الان که شوهر داری به این چرت و پرتا فکر نکن حالا انگار اونایی که دوست پ دارن به کجا رسیدن 

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

😂عجب دوازده به بعد سایت عجیب میشهخب دوستی به دلیل محدودیت ها و به قول مذهبیون حرام بودنش هیجان و اس ...

وآقا خوابمون نمیبره خنگ میشیم

پس ببین احساسم درسته بالاخره جذاب تر هست دیگه چون انسان هم هیجان دوست داره

ازین فکرا نکن خودت و اون باید رابطه رو بسازیم اونا که دوسپسر یا دختری میشن اول و آخرش ضربه میخورن چون قبلش سعی نکردن ببین این آدم اصلا درست شناختمش که تمام احساسمو خرجش کنم؟! الان تو با شوهرت سعی کن تفریح بسازی باهم بریم پیکنیک غذا بپز بزار تو سفرتاز ببرین بیرون