2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگید ژل بزنم میکرو کنم چیکار کنم بیایددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
چشم عزیز دلم پی ار پی تعریفشو برا مو شنیدم برای پوست هم خوبه؟ لک افتاده پوستم

اره عزیزم هم برای لک‌خوبه هم‌برای جوانسازی،  گودی و تیرگی زیر چشم روهم‌درست میکنه 

🩵💙💙🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم گلم اتفاقا تغذیمو یک ماهی میشه درست کردم

چشمت سلامت آفرین، واجبات رو بچسب و به فرعیات توجه نکن ژل مل جز ضرر هیچی توش نیست، تازه بنظر من اصلا کسی با ژل خوشگل نمیشه، البته سلیقه ای ولی واقعا قشنگ نیست 

چشمت سلامت آفرین، واجبات رو بچسب و به فرعیات توجه نکن ژل مل جز ضرر هیچی توش نیست، تازه بنظر من اصلا ...

فدات بشم عزیز دلم ممنونم بابت راهنماییت حتما همینکارو میکنم

پوستم اتفاقا خوب نیست بنظرتون چیکار کنم؟ برم فیشیال؟ موهاممم خیلی کم پشته و ریزش دارم نمیدونم با این ...

دلیل ریزشت چیه بگو بهت بگم‌چیکار کنم

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚