2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونمپارتنرممم دیونه کردم دیگه////

من خودم بعد غمگینی و افسردگی وارد فاز عصبی و پرخاشگری میشم..

شاید هم مشکل تو نباشه و پارتنرت واقعا اعصاب خوردکن باشه

من خودم وقتی یه جا فشار رومه آستانه تحملم بقیه جاها هم میاد پایین

من خودم بعد غمگینی و افسردگی وارد فاز عصبی و پرخاشگری میشم..شاید هم مشکل تو نباشه و پارتنرت واقعا اع ...

البته از طرف خانواده هم خیلی اعصابم خورد میشه.

نه بیشترمشکلات از منه 

مثلا یه بحثی میشه من بحثای سالای قبلم میارم جلو حرفشو میزنم.

یا یه موضوعی هس خیلی کوچیکع اقد عصبی میشم بزرگش میکنم که بهم میگه تو بااین وضعیت میخوای مادر بچه ی من بشی 

البته از طرف خانواده هم خیلی اعصابم خورد میشه.نه بیشترمشکلات از منه مثلا یه بحثی میشه من بحثای سالای ...

خب وقتی بحث های قبلی رو میاری وسط شاید اونا رو پیش خودت حل نکردی 

اگر هم میبینی همه چیز اوکیه از جایی تحت فشار نیستی باز برای مسائل کوچیک عصبی میشی با خودت همیشه بگو این چه ارزشی داره اگه دعوا نکنم چی میشه و...

خب وقتی بحث های قبلی رو میاری وسط شاید اونا رو پیش خودت حل نکردی اگر هم میبینی همه چیز اوکیه از جایی ...

مثلا میگم اره فلان حرفو زدی

میگه کینه ایی هسی همین بده تو ذهنت هس.

یا میگم خوشبحال فلانی همسن منه الان پای زندگیشه ماهم همین چن سال ایینطوری موندیم و میگم بخت سگه

میگ حسرت زندگی بقیه رو میخوری و...