2777
2789
عنوان

مرگ بر دکتر کار نابلد

416 بازدید | 18 پست

لطفا هر کی پسر داره کمکم کنه .من یه پسر 9 ماهه دارم که پوست دور تا دور محل ختنه گاه بد جوش داده شده و حالت پوست یا گوشت اضافه شده(سمت راستش خیلی بیشتر) .دو سه ماه بعد از ختنه پیش دکترش بردم گفت شما خیلی حساس هستی و از همه همینطوره و بعد از 6 الی 7 ماه خوب میشه .تا حالا که 9 ماه گذشته خوب نشده آخه پوستی که اضافه است اونم یک طرف آلت بیشتر از طرف دیگر ،چجوری میخواد خوب بشه؟آیا ختنه پسرای شما اینطوری بوده که بعد خوب شده باشه؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاک بسرش بشه با همچی شوخی با.... 

حتما ببر ی دکتر سرشناس نشون بده از همین حالا که کوچیکه درمان موثر تره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اخی جراحی زیباییش ناموفق بوده😊 ببین درحالتی که نعوذ ایجاد شده ببین چطوریه..وقتی جمع هست مشخص نمیشه

اسم خودشون را هم میزارن متخصص پوست و مو و زیبایی ..من موندم اونی که واسه زیبایی بینی یا صورت میره پیش این دیگه چی میشه

ما پسرمون رو 20 روزش که بود ختنه کردیم بعد از بخیه پانسمان کرد سه روز بعد پانسمان رو باز کردیم و پماد میزدم مرتب .ده روز بعدش بخیه هاش افتادن .و این مشکلات هم خدارو شکر پیش نیومد

اسم خودشون را هم میزارن متخصص پوست و مو و زیبایی ..من موندم اونی که واسه زیبایی بینی یا صورت میره پی ...

شوهرمنوبدختنه کردن حالا گاهی  وقت نعوذ یه تیکه پوستش بازمیشه خون میاد دردش هم میکنه خیلی عذاب میکشه

به روش سنتی..خدابگم چیکارش کنه تا۴۰روز زخم بودانقدبچم عذاب کشیدآخرشم پوست اضافه اوورد..ولی فکرکنم وقتی بزرگ میشن خوب آلتشونم رشدمیکنه دیگ واسه پوسته خودش جامیگیره

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌