2777
2789
عنوان

من هیچوقت خواهر خوبی نبودم خدایا تن برادرم سالم باشه عمرش زیاد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 25 پست
این حرف عالی بود بهش بفرست حرف نیس مستقیم پیشش باشی یا بگی خجالت بهش پیام بده

حتما عزیزم خیلی بهم کمک کردی 😘

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

حتما عزیزم خیلی بهم کمک کردی 😘

هرزگاهی تو انتخاب لباس ازش نظر بخواه اگه هم نیومد عکس بفرس حتی دوس نداشتی تو لباس خونه راحتی ازش نظر بخواه 

بازم میگم داشتن برادر که حامی باشه مثل کوه هست اینم بستگی به خواهر داره بکشونه سمت خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیکا عنیه میزنید بخدا خب به عنمون.

ببخشیدا عنتو بخور تاپیکی که دوس نداری زبون گهتو باز نکن مرسی حالا گمشو بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

سلام خواهرم ببخشید باهمه کارام که اذیتت کردم لطفا من را حلال کن انشالله عروسیم دعوتت نمیکنم (شاید دعوت شی)منم حلالت میکنم ولی اونکارایی که منو اذیتت اصلا حلالت نمیکنم (شاید)
ببخشیدا ارثتم خورده شد به وسیله داداشت(باهاش رفتم PC خریدم بهت نمیدم)

هرزگاهی تو انتخاب لباس ازش نظر بخواه اگه هم نیومد عکس بفرس حتی دوس نداشتی تو لباس خونه راحتی ازش نظر ...

با حرفات ارامش میگیرم گلم ارع راس میگی اینجوری صمیمیت بیشتر میشه خیلی خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حرص نخور پیر میشی

حالا که صورت تو چروک افتاده گوش دراز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@niniyar‍ عزیزم چن تا ادم بی فرهنگ ریختن اینجا اگه ممکنه جمعشون کنی یا تاپیکو کلا پاک کن مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا از جورابی که دوس داره دیدی بخر بگو دیدم یادت افتادم یااگه پولش داری شلوار (هرزگاهی) یا خوراکی مورد علاقه اش اینجوری کم کم احترام بینتون بیشتر میشه حتی چیزی شد نمیتونه ازت دست بکشه میگه خواهرم بهم خیلی ارزش میداد

نمیدونم شرایطتتون چطوری خودت بهتر میدونی با تو جه به شرایط میتونی انجام بدی

ولی نظر خواهی خرید تو برادر خیلی تاثیر میزاره