2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم چرا جدا نمیشم

227 بازدید | 5 پست

از کسی که دارم باهاش اشنا میشم و خیر سرمون تو رابطه هستیم

خیلی اخلاقش بده بنظرم. اصلا بی احترامی نمیکنه. مرد خانواده دوستی هست. قد و ظاهر و اینا همچی مردونه و خوبه. حامیه .ولی همش انگار سین جیم میکنه. شک داره بهم. هی میگه«عجب» یا «مشخصه!» اینجوری حرف میزنه. اشتیاقی ندارم. ولی میترسم بخوام جدا بشم نزاره یا بد بشه همچی. نمیدونم باید چیکار کنم🙃

💄🩺

آقا هستم تجربه زندگی تلخ گذشته/ مثلاً چه سیمچینی می‌کنه چه سوالی میکنه؟ مدت آشنایی چقدر هست ؟ آیا بیرون با هم رفتید؟ شغلش چیه بهت میگم چه شخصی هست چون همجنس خودم هست می‌دونم کامل جواب پاسخها بدی ممنونم 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا هستم تجربه زندگی تلخ گذشته/ مثلاً چه سیمچینی می‌کنه چه سوالی میکنه؟ مدت آشنایی چقدر هست ؟ آیا بی ...

هی میگه کجایی چرا فلان موقع جواب ندادی چرا فلان چیزو گفتی ولی فلان شد...یه کم رو زمانم و کارام حساسه.اذیت میشم. انگار همش شک داره. سه ساله همو میشناسیم ولی کمتر از  ۲ هفته هست رفتیم تو رابطه. 

💄🩺

هی میگه کجایی چرا فلان موقع جواب ندادی چرا فلان چیزو گفتی ولی فلان شد...یه کم رو زمانم و کارام حساسه ...

به نظر من این شخصی که امر نهی می‌کنه هم حساس هست هم به جور بد دل سعی کن وابسته نشی چون ضربه اول و دوم خودت میخوری ی حریم خصوصی هست باید احترام نگه داشت بیرون رفتی بیشتر این مورد هست آینده خوبی نمیبینم چون خیلی حساس هست حتی اگه با پسر خاله خودت و فامیل نزدیک ارتباط صمیمی داشته باشی دیگه بدتر  در این مورد بیشتر دقت کن که فردا مشکلی برات پیش نیاید 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔