2777
2789

چندساله چادر عربی دارم دلمو زده میخام پارچه بگیرم برای مهمونی و مراسمای خاص چادر ساده بدوزم.حالا بنظرتون برای خانم 33ساله با یه بچه پارچه ساده قشنگ و شیکه یا طرحدار؟عکس طرحدارا رو میذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرحدار برا مهمونی قشنگه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ساده قشنگتره برا خودمون،

من چادرم دانشجوییه مدلش،بالاش یه تیکه حاشیه نگین دار زدم که سنگین بشه و احتیاج به کش نداره

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

ازین طرحدارا بنظرتون کدوم قشنگتره؟

سومی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ساده قشنگتره برا خودمون،من چادرم دانشجوییه مدلش،بالاش یه تیکه حاشیه نگین دار زدم که سنگین بشه و احتی ...

بعدصفر چندتا مراسم عقدکنون محضر و مراسم دعوتیم یه چادر شکیل بخوام بنظرت ساده بدوزم با پارچه ی ساده یا طرحدار؟

از اون 4تای کنار هک سومیش؟سومی از راست یا چپ؟

نه عکس سوم