2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده بچه بازی

360 بازدید | 38 پست

چرا نی نی سایت شده یک جایی که هر کی از راه میرسه هر چرتی میگه و می‌ره انگار دیگست هر بچه ای یک گوشی افتاده و اومده اینجا بی ادبی کنه ..یک زمانی کاربرا واقعا مودب و دلسوز بودن و راهنمایی های خوبی میکردن.جو فعلی نی نی سایت واقعا داغونه..

زیر ۱۵ساله ان ۹۰درصد توقعاتت خیلی بالا رفته از بچه سال ها دلسوز؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

دقیقا 

قبلا همه مامانا بودیم راهنمایی می‌گرفتیم 

چن روز پیش تاپیک زدم واس بچم اول عنوان هم گفتم مامانا بیاین 

یکی گفت عقلت نمی‌کشه ببری دکتر

یکی گف هنوز با دکتررفتن آشنا نیستی

رفتم دیدم مامان که نیستن هیچ مجردم هستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا قبلا همه مامانا بودیم راهنمایی می‌گرفتیم چن روز پیش تاپیک زدم واس بچم اول عنوان هم گفتم مامانا ...

آره عزیزم خیلی بی ادبانه جواب میدن و صرفا اومدن وقتشون رو پرکنن آدمو پشیمون میکنن از پست گذاشتن

واقعا زیر15سال آخه اینجا چکار می‌کنه ؟؟

نمیدونم واقعا باید سر درس و مشق اش باشه ولی ترجیح میده بین خانمای باردار ول بچرخه خانواده ام نظارت نداره راحتن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

نمیدونم واقعا باید سر درس و مشق اش باشه ولی ترجیح میده بین خانمای باردار ول بچرخه خانواده ام نظارت ن ...

دیگه ترجیح میدم پست نزارم چون هیچ فایده ای ندارد.حیف این نی نی سایت که یک زمانی حرمت داشت و خوب بود

دیگه ترجیح میدم پست نزارم چون هیچ فایده ای ندارد.حیف این نی نی سایت که یک زمانی حرمت داشت و خوب بود

دقیقااا کاش فقط حضورشون بود 

حرفاشون انقد زننده اس بخاطر اونا کاربر های مرد انقد وقیح شدن!

تا طرز صحبتشون و میگی اشتباه هست شروع میکنن توهین کردن 

واقعا سایت بدرد نمیخوره

همه‌ بی چاک و دهن هستند چیزی هم بگی بهت حمله می کنند و شروع میشه فحاشی و توهین کردن 

دقیقا قبلا همه مامانا بودیم راهنمایی می‌گرفتیم چن روز پیش تاپیک زدم واس بچم اول عنوان هم گفتم مامانا ...

ولی واقعا

چرا دکتر نبردی؟😂

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من هر تاپیکی میزنم دریغ از یه جواب 

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

متاسفانه ادبیات مردم خیلی فرق کرده همشم به خاطر اینستا

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹