2777
2789

خوش بحالشون

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ گفتیهمین الان تو ذهنم بود با این شوهری که من دارم هر دو دنیام نابود شد

مثل من😢

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

و چه بدبختن امثال من که نه این دنیا رو دارن نه اون دنیا :)

این دنیا به خاطر فقر و مشکلات خانوادگی و بیماری زندگیشون جهنمه

اون دنیا هم چون این دنیا هر چی خدا رو صدا زدن خدا بهشون محل نداد و بدبختیشونو بیشتر کرد و شروع کردن به کفر گویی و غر زدن سر خدا از دست دادن  

آخ گفتیهمین الان تو ذهنم بود با این شوهری که من دارم هر دو دنیام نابود شد

حق

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

هیییکاسه چه کنم گرفتم دستم با دوتا بچه بدون پشتوانه بدون حامیشوهر بی عقل و دروغگو پنهان کار بداخلاق. ...

بعد من میگم هیچوقت اجازه نمیدم دخترم ازدواج کنه بهم میگن تو سنگدلی .

خودم که با ازدواج زندگیم نابود شد و واقعا هشتاد درصد زن ها زندگیشون با ازدواج نابود میشه 

بعد من میگم هیچوقت اجازه نمیدم دخترم ازدواج کنه بهم میگن تو سنگدلی .خودم که با ازدواج زندگیم نابود ش ...

ازدواج آگاهانه و باشناخت و تفاهم شکست نمیخوره که عزیزم

پدر من فقطبا ازدواجم موافق بود نه خودم نه مامانم زورمون بهش نرسید خودمم‌ میخواستم از اون خونه از دست پدرومادرم فرار کنم که از چاله دراومدم افتادم تو چاه