2777
2789
خداروشکر خواهرشوهرت زایید فعلا تا یکی دوسال تو ارامشی😂

خخخخ کلی خندیدیم

عروسها ثقیلن ن خواهر شوهر من یکی الان خونمون توش آرامش هس دوتا عروسها گم شدن راحت شدیم ما خواهر شوهرا بدبختیم وشانس فقط واس عروسهاست 

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا تلفنی زنگ زد گفت ایشالا سال دیگه بچه خودمون 🙈ما بعد عقد میگیم نامزد. بعد عروسی میگیم شوهر😑

استارتر من جا خواستگارت بودم یه پولی میدادم به رییس یه اداره یه قرارداد ببنده باهام با سفته بیاد خواستگاری عقد که کرد قراردادم تموم 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

اسی خانوادت موافقت کردن با ازدواج ؟؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نه هنوز

انشاالله هر چی خیره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خانوما لطفا پیج دوقلوهامو تو اینستا فالو‌ کنید پشیمون نمیشید

ادرس پیج: double _n_02

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

اسی حودتم کرمانشاهی هستی؟

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️