2777
2789
عنوان

تجربه خوردن راکوتان

138 بازدید | 26 پست

بچه هاکسی راکوتان مصرف کرده؟ 

من الان وارد ماه سوم میشم اول برون ریزی داشتم  جوسای زیر پوستی بیشتر زدم تا قرمز و چرکی، خیلی هاش رفت خودش ولی یه بخشی که قشنگ روی لپم هست مونده و شبیه کیست چربی شده مثل چربی انباشت شده زیر پوست سفت نیست نرمم نیست !!!  دکتر گفته برم تخلیه کنم ولی من نمیخوام اینکارو کنم تجربه دارید؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانهازمن میشنوی تخلیه نکن جاش میمونه من جاش موندهراکوتان ادامه بده اگه جواب نداد ماینو سایکل ...

آره میخوام دکترمو عوض کنم حس میکنم بعدش میخواد بگه بیا لیزر 

منم خوردم یه دوره شش ماهه یه دوره 4 ماهه و یه دوره دو ماهه...

تا یه مدت پوستم مث آینه شده بود، آلان باز جوش میزنم ولی بازم قابل قیاس با اون موقع هام نیست

شمام زیر نظر پزشک ادامه بده محاله جواب نگیری

آخه نمبخوام سوراخ سوراخ بشم☹️😭😭

ژل دیفرین اصل بزن‌راکوتانتم فعلن ادامه بده

چون پوستت نازکه تخلیه کنی پوستت نابود میشه سوراخ میشه

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

منم خوردم یه دوره شش ماهه یه دوره 4 ماهه و یه دوره دو ماهه...تا یه مدت پوستم مث آینه شده بود، آلان ب ...

مشکلم اینه جوشای زیر پوستی حالت کیست شده حالا نمیدونم با ادامه مصرف بره یا نه دکترم گفته بیا تخلیه کن ولی من نمبخوام اینکارو انجام بدم کلا مبخوام با شیوه دارو واینا درمان بشه نه تهاجمی

ژل دیفرین اصل بزن‌راکوتانتم فعلن ادامه بدهچون پوستت نازکه تخلیه کنی پوستت نابود میشه سوراخ میشه

یعمی با ادامه راکوتان خودشون خشک میشن؟؟ این کیست ها زشت درد و التهاب نداره ولی خیلی زشتن

یعمی با ادامه راکوتان خودشون خشک میشن؟؟ این کیست ها زشت درد و التهاب نداره ولی خیلی زشتن

اره فقط ببین دستشون نزن ک جاشون میمونه

ب پوستت خیلی برس الان پوستت نازک شده

ماسک خیار بزار

لباتو وازلین بزن نترکه

ابرسان مارک‌خوب بزن مرطوب کننده مارک خوب بزن

چیزای حساسیت زا نزن

وقتی خواستی راکوتانو بخوری بعد ی غذای چرب و چیلیک بخور‌ک‌جذب بشه  پوستمم کرمپودر نزن بالشت تمیز بزار زیر سرت دست کثیف ب صورتت نزن وسایل ارایشیت بزار بهداشتی باشه

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

آره میخوام دکترمو عوض کنم حس میکنم بعدش میخواد بگه بیا لیزر

من دوتای اول میگفتن برو جراحی وتخلیه رفتم الان سوراخ سوراخه

این آخری گفت نه درمان جوش تخلیهو جراحی نیس بزار خودش خوب شه که بع لطف خدا خوب شدم البته وضعیت صورت من خیلی بد بود طوری که کسی نمیگفت جوشه انگاز کیست بزرگ بود

تاپیک معجزمم در مورد همینه😊