2777
2789

سخت بوده؟

دوران نقاهتش چقدر هست

بعد عمل درد زیاد دارن؟

بعد عمل چقدر خوب میشن؟

توروخدا راهنماییم کنید

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ

سوال منم هست

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

همون بعد عمل میتونه خودش بره دستشویی؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش کسی ک تجربه ای داره بیاد کمک کنه🥲

اره واقعا

به خیلی چیزا بستگی داره به دکترش به اینکه کجای کمره چند تا مهره هس بعضیا بعد عمل خیلی خوب شده وضعشون ...

پایبن کمر هست

۳تا دیسکن l4 l5 و l3  l4 و l5 s1 

که دیسک l4 l5 پاره شده

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
پایبن کمر هست۳تا دیسکن l4 l5 و l3 l4 و l5 s1 که دیسک l4 l5 پاره شده

عزیزم من اطلاعات زیادی ندارم درکل گفتم که به خیلی چیزا ربط داره چون تو اطرافیانمون خیلیا عمل کردن بعضیا راضین بعضیا نه ولی به خود طرفم بستگی داره که بعد عمل زیاد خودشو تو فشار نندازه وکار سنگین نکنه کلا خیلی باید رعایت کنن