2777
2789
عنوان

بنظرتون ادم متوقعی هستم

70 بازدید | 11 پست

من برام ی مشکل خیلی بدی پیش اومده نهایت خواسته ام اینه دوستام بهم هر دو سه روز ی بار زنگ بزنن ی دل داری بهم بدن چون با هیچکس نمیتونم صحبت کنم جز اونا حداقل از استرس کم میشه 

من خودم وقتی اونا مشکلی داشتن واقعا در حد توانم کمک کردم حتی کمک مالی البته منتی نیست ولی خب الان من نیاز دارم ب درد دل و اونا نیستن ب سر هم زده با همشون قطع رابطه کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ببخشید ولی من ادمایی مثل شما که از دیگران توقعات اینجوری دارن خوشم نمیاد طرف یاد دوست نداره یا ...

خب منم میخوام بدونم مشکل از اوناس یا من 

ولی ببخشید من ب  دوستم گفتم چنین اتفاق بزرگی برام افتاده میگه وقت ندارم باید برم اینستا  بچرخم اگ خودتون هم بودین ناراحت نمیشدین ؟؟در ضمن ما همه هم سن هستیم و الان هیچکاری جز بخور و بخواب نداریم

خب پس شاید تو دانشگاه بتونی باز دوست پیدا کنی ولی بازم اگه ادمای خوبین و فقط اینباره قطع رابطه نکن ح ...

قطع رابطه کردن واسه خودمم سخته ب هرحال دوستای دوران دبیرستانم هستم کلی هم خاطره داریم 

قطع رابطه کردن واسه خودمم سخته ب هرحال دوستای دوران دبیرستانم هستم کلی هم خاطره داریم

نمیدونم عزیزم ولی من سر یه چیز کوچیک شبیه به این ناراحت شدم از حرف یکیشون و دیگه ارتباطمو کم کردم تقریبا صفر. الان پشیمونم خیلی دخترای خوبی بودن . دوست خوب اونجور که بخوای هم سخت پیدا میشه یجورایی پشیمونم واسه همین گفتم عجله نکن 

اگه هم نه میبینی اینطوری هستن همیشه و کلا توی چیزای دیگه هم تحول نمیگیرن و خودت هم راحتتر و ادم بهتری هستی بدون اونا خوب اره جدا شو 

لب کلام دوست خوب بهتر از تنهاییه و تنها بودنم بهتر از دوست بد این تشخیصش با خودته 💕