2777
2789

من دوست ندارم ولی

دلم میخواد اول عقدمون دوتایی بریم

یه ساله ازدواج کردیم تازه

خاطره بسازیم

بگم که باباش فوت شده و تک پسر خانواده و یتیمه

و شوهرم مسئول دار شده

سفر به این طولانی

مادرشوهرم ویلچری هستن و من عملا در طول سفر همسرم رو کنارم ندارم

کسی تجربه ای دارع؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گف درک میکنم ولی بذار اول اینارو ببرممن مسئله اینه همههه جا با ما هستنتا یه ساحل بریم کنار مامیان

اگر همه جا همراه شمان واقعا زندگی برات سخت میشه 

هر قدر هم درک کنی مهربونی کنی و.. نیاز داری گاهی دونفره برید بیرون..

از طرفی درک کردن تنهای همسرتون هم زیاد باعث دلگرمی نمیشه..

درستش اینه این روابط از هم سوا بشن و برای هر دو گروه شما جدا وقت بذاره ، برای شما بیشتر‌.

من باشم این سفر رو نمیرم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یعنی میگی کلا نریم؟

مانع که نمیشم هیچ وقت ولی شلوغ و گرمه خیلی هم امکان این نیست که خانم و آقا موقع استراحت پیش هم باشن .احتمالا بیشتر جاها زنانه و مردانه ست .

اگه آستانه تحمل بالایی دارین خیلی هم خوبه ولی خواستم بدونید که یه وقت مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده

تشکیل زندگی مشترک یعنی تشکیل یه خانواده جدید که قراره اولویت ِ اول،رفاه و آرامش این خانواده باشه اما نه به این معنا که پدر و مادر،خواهر و برادر کنار گذاشته بشند

ایشون با توجه به شرایطی که دارند، خواسته دور از منطقی ندارند(همراهی کردن مادرشون توی سفر)

عملا همسرتون رو در کنارتون ندارید؟ اشتباه تصور میکنید! ایشون رو مجبور به انتخاب بین همسر و مادر نکنید

سفر بعدی دو نفره برید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱