2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اواخر ۱۷، دستیار دندانپزشک الان بعد دو سال و خرده ای اومدم بیرون

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

اواخر ۱۷، دستیار دندانپزشک الان بعد دو سال و خرده ای اومدم بیرون

خوب بود شغلش؟ من میخواستم دوره اش رو ببینم

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

خوب بود شغلش؟ من میخواستم دوره اش رو ببینم

اره من خیلی دوست داشتم بدون مدرک هم رفتم اوایل حقوقم ۱۰ بود این اواخرش سوپروایزر بودم عکسای دندون رو میگرفتم به ۳۰ رسید خیلی راضی بودم ولی خب اومدم بیرون برای کنکور بخونم حسرت درس خوندن دیوونم کرده بود 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

الان داری برای کنکور میخونی؟

اره 

اره من خیلی دوست داشتم بدون مدرک هم رفتم اوایل حقوقم ۱۰ بود این اواخرش سوپروایزر بودم عکسای دندون رو ...

چه مدت دوره دیدی؟ کارش سخت بود؟

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

چه مدت دوره دیدی؟ کارش سخت بود؟

دوره ندیدم همونجا دکتر بهم یاد داد

اره حجم کاری خیلی زیاد بود طول روز شاید ۱ ساعت سر جمع میشستم اونم برای ناهار 

البته کلینیک شلوغ بود و من خودم خواسته بودم به غیر دستیاری کارای دیگه انجام بدم تا تجربه شه مثلا همین عکس گرفتن رو اکثرا دستیارا انجام نمیدن خود دکتر انجام میده ولی من خواستم یادش بگیرم 

حیف شد،ان شاء الله بهتر از اون گیرت بیاد

نه حیف نشد بنظرم بهترین راه برامه 

اگه درس نخونم حسرتش تا ابد تو دلم میمونه

دوره ندیدم همونجا دکتر بهم یاد داداره حجم کاری خیلی زیاد بود طول روز شاید ۱ ساعت سر جمع میشستم اونم ...

خیلیم عالی موفق باشی عزیزدلم مرسی از جوابت