2777
2789

یکی از بزرگترین باختایی که پسرا میدن و خودشون هم خبر ندارن ازدواج با دختر قانع ست دختر قانع یه ترمز بزرگ واسه موفقیتای شماست ولی دختر بلند پرواز دستتونو میگیره و هلتون میده تا شما پیشرفت کنیداون پتانسیل های شما رو میبینه و میفهمه لایق‌ جایگاه خیلی بالاتر از جایی که الان قرار دارید هستیداون شمارو مجبور میکنه به ورژن واقعی خودتون دست پیدا کنید واسه ی همین دختر قانع رو از هیچ لحاظی نمی‌پسندم 💅🏽❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب...

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

خدایا شکرت 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

شما خیلی رویایی و اکلیلی فکر میکنی و تا حالا تو زندگی نبودی قشنگ مشخصه زندگی زناشویی تجربه کنی اونموقع متوجه میشی که اینا چقدر سطحی و ناپخته هست ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

حقیقتا این نظرات توی خاورمیانه قابل اجرا نیست

چرا ؟ این ها نباید باعث محدودیت بشه آدم موفق مگه کم داریم؟ واضحه که زن های قانع چطور راحت کنار گذاشته میشن چون اعتماد بنفسش رو ندارن . 

دختر بلند پرواز اگه خوش شانس باشه گیر یه مرد قدر دان میفته که براش جبران و ازش تشکر میکنه و اگر بدشانس باشه گیر یه از خدا بی خبر میفته که با پیشرفت و جایگاه جدید گذشته رو یادش میره و خدارو بنده نیست