2777
2789

شوهرم رنگ پوستش گندمیه یعنی سفید نیس

مادرشوهرم که خیلی رنگ پوستش تیره س سیاهه

برادرشوهرامم سبزه هستن همشون

خواهرشوهرام سفیدن(رنگ پوستشون خوبه ولی از قیافه هاشون خوشم نمیاد خواهشا بحثو به حاشیه نبرید سلیقه ایه دیگه من خوشم نمیاد از چهرشون اصلا حتی قبل اینکه خواهرشوهرم بشن خوشم نمیومد یعنی شوهر من با اینکه مرد هستش ولی از خواهراش خوشگلتره)

باردارم الان نگرانم به خاطر رنگ پوست بچم میترسم رنگ پوستش تیره بشه..اینم بگم من پوستم سفیده همینطور خواهرام برادرام مادرم هممون پوستمون سفیده اصلا سبزه نداریم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه چیه خواهر 

شانسش بلند باشه شانسسسسس

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

😂 غصه نخور از هرچی بدت بیاد سرت میاد اینهمه غصه میخوری تهش میبینی  مثل مادر شوهرت میشه بیخیال باش  سیب یا چیزایی که میگن روی  پوست روشن بچه تاثیر گذار هست مصرف کن قطعا سفید برفیش نمیکنه ولی میتونه تا حدی  روشنتر کنه رنگ پوستش رو 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت