2777
2789
عنوان

خانوما بچه دار بیاین تروخدا

276 بازدید | 31 پست

دخترم ۷سالشه اصلا درکی از استراحت نداره  خیلی شیطونم هست ی بچه ۸ماهه دارم ک هر وقت اون می‌خوابه منم برم یکم استراحت کنم میاد از قصد کوچیکرو هم بیدار میکنه دیگ دارم دیوانه میشم بگین چیکار کنم 😩😩😩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی باید توضیح بدید تشویش کنه برات کادو میخرم یا پارک میبرمت هرکاری که میتونی براش انجام بدی بخش بگو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خوب باهاش صحبت کن و براش جایزه در نظر بگیر..اگرم نشد یکمی تشر بزنی بد نیست

تشر صحبت چمیدونم جایزه همرو انجام دادم 😭😭خاک تو سرم مردم اینقدر بچه هاشون ب حرفشون گوش میدن بعدبچه من اصلا گوش نمیکنه

باید با یه متخصص حرف بزنی، این جا همه همه چی میگن، ولی به نظر من می خواد جلب توجه کنه.

بردمش پیش روانشناش کودک زنیکه احمق بهش گفته بود حتما باید ناراحتیتو بروز بدی شده فوش بدی داد بزنی دختر منم جوگیر شده بود ب داییش فوشداده بود گفته بود روانشناس گفته 😑🙄