2777
2789

ببینید من یه سری اهداف برای خودم دارم میخوام استارت آپ راه بندازم ایدشم دارم 

میخوام مستقل بشم 

میخوام یه طراح سایت بشم 

میخوام به خودم برسم 

همسرم بچه دوست داره خودمم دوست دارم بچه داشته باشم اما میترسم بعد از بچه دار شدن دیگه نتونم اینی که الان هستم باشم میترسم نتونم برای خودم  و هدفام وقت و انرژی  بزارم 

شماها چطور بودید تونستید همه واسه خودتون وقت داشته باشید هم بچه هاتون؟ اگه هدف دراز مدتی داشتید آیا تونستید همچنان ادامش بدید یا رهاش کردید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمکی داشتن بعد مادر شدن خیلی مهمه

این کمکی همسرت میتونه باشه یا مادر و مادرشوهرت

ولی تونستن موفق باشن

اطراف منم زنای شاغل هستن نمونشو زیاد دیدیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هنوز که بچم به دنیا نیومده ولی می‌دونم به دنیا بیاد تا باشگاه سر کوچم نمیتونم برم چون کسی نیست یه ساعت نگهش داره 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من اول به بیشتر اهدافم (تحصیلی و شغلی) رسیدم و بعد مادر شدم. بعد از مادر شدن یک وقفه ای افتاد. الان که بچه ها تقریبا بزرگ شدن، دوباره دنبال یک سری اهداف جدید هستم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سلام تا دوسال اگر متعهد به فرزندتان باشید کم میشه سرعت پیشرفت.باید از یکسری چیزهای  دیگه بگذرید.

بعدش روال مثل سابق میتونه باشه.تا دوسالگی حضور فیزیکی یکی از والدین حتما حتما لازمه.یا پدر یا مادر.من ک همسرم سانتی تدریس میکردیم.این اصله توی تربیت.