2777
2789
عنوان

شوهرمو نفرین کردم

304 بازدید | 34 پست

شب قبل ماه صفر جمعه شب یعنی ،ب حدی منو ب جنون رسوند توپارک اومد زد توسرم ،منم دستمو روقران گذاشتم وازته دل نفرینش کردم بخدا دست خودم نبود ،گفت چرا بدون اینکه ب من بگی رفتی پارک بی صاحبی وازاین چرتو پرتا ،حالا میگم نفرینم نگیره یه موقع

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا 

اگه قرار هر نفرینی بگیره 

الان ملت خشکیده بودن 

ولی کار شوهرت چقد زشت بود 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

نه بابا اگه قرار هر نفرینی بگیره الان ملت خشکیده بودن ولی کار شوهرت چقد زشت بود

هیچ وقت حلالش نمیکنم ،فقط محیط بیرون مونده بود دست روم بلند کنه ک کرد 

منم چندروزه همین اشک میریزم و میگم خدا جوابتو بده که در حدم نبودی و حالا اینقدر برام کری میخونی. خدا ...

منم گفتم ،ولی هیچ وقت دعای ماها نمیگیره همیشه میگم الان اگه آدم خوبی بود و بدردبخور صدبارتاحالا مرده بود

هیچ وقت حلالش نمیکنم ،فقط محیط بیرون مونده بود دست روم بلند کنه ک کرد

شل نگیر برای این مورد 

بگو بار دیگه چنین جسارتی کنی برات شکایت میکنم 

مگه برده شی 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘