2777
2789

بعضیارو میبینم اینقدر خوب زندگی می کنن حسرت میخورم 

صبح زود بیدار میشن به خونه زتدگیشوت میرسن میرن بیرون دور میزنن بعد تایمی که اون از بیرون میاد من تازه از خواب بیدار میشم 

وقتی ام بیدار میشم انگار کوه کندم 

یه لقمه میخورم و تازه ۱_۲ موتورم گرم میشه و تا شوهرم میاد بدو بدو می کنم ولی به هیچ کارم نمی رسم 

دیگه تا شب بدو بدو و نه تفریح خاصی دارم نه میتونم به خودم برسم 

همیشه در حال عجله

دیسیپلین درست 

صبح زود بیدار شو 

مدیتیشن کن 

ورزش کن 

کتاب بخون 

زبان جدید یاد بگیر 

مهارت جدید یادبگیر 

پیاده روی کنید 

کار کنید و پول دربیارید که واقعا مهمه من یا وجود اینکه توی خانواده مرفهی بدنیا اومدم اما پدرم از ۱۸ سالکی به بعد اصلا کمکم نمیکرد که خودم روپا خودم وایسم و تا ابد ممنونشم 

دعا کنید برام🩷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیسیپلین درست صبح زود بیدار شو مدیتیشن کن ورزش کن کتاب بخون زبان جدید یاد بگیر مهارت جدید یادبگیر پی ...

چطوری اراده کنم ؟ مشکلم صبح رود بیدار شدنه 

منم از ۱۸ سالگی کار کردم ولی تابستونا تعطیلم اینطوری میشم

دمت گرمکارت چیه عزیزم؟دوست داشتی بگو شاید برامون ایده شد

لطف داریددد🩷

شغل اصلیم پزشک هستش 

اما از بعد کنکورم منشی و صندوقداری و طراحی سایت و مشاور تحصیلی رو تجربه کردم 

در حال حاضر در کنار پزشکی برنامه نویسی و مشاوره کنکور کار میکنم 

دعا کنید برام🩷 

چطوری اراده کنم ؟ مشکلم صبح رود بیدار شدنه منم از ۱۸ سالگی کار کردم ولی تابستونا تعطیلم اینطوری میشم

اراده و انگیزه رو بیخیال باید بشی اگر میخوایی یسری کارها تبدیل به دیسیپلینت بشه 

اوایل بزور حتی باید انجام بدی توی حال خوب توی حال بد خنده شادی ناراحتی هرچی باید ادامه بدی 

برای خواب میتونی هر روز نیمس ساعت زودتر بخوابی نیمس ساعت زودتر بیدار بشید کم کم اوکی میشه 

دعا کنید برام🩷