2777
2789
عنوان

توروخدا بگین مشکل از کیه

172 بازدید | 16 پست

بگین من خیلی پرتوقعم یا ن

دیذین بعضی مامانا چقدر دخترشونو گنده میکنن رو سزشون میذارن؟؟؟

وقتی تو بلوغ بودم واسه بار اول پـریــــو+د شدم اصلا بهم یاد نداد چجوری از پد استفاده کنم واقعا نمیدونستم بچه بودم بهم نخندین..(اینو بگین ب شما گفتن یا نه)

تا وقتی خاله هام نکفتن واسم سوت+ین نخرید منم روم نمیشد بهش بگم

باهاش درد و دل راجب دوس پسرم کردم رازمو برا بابامم تعریف کرد

دماغمو عمل کرده بودم مث بقیه مامانا ک دلشون شوور میزنه نبود هیچوقت بغلم نکذد قربون صدقم بره فقط باهام پز میده

ایا من پر توقعم یا مهر مادرم بهم کمه

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا اهل ابراز نیستن و بعضیا هم بلد نیستن 

مادرتون تلفیقی از هر دوئه

اما مطمئن باش نفسش به نفست بنده 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

اگه درست برای تو مادری نمیکنه توام برای فرزندی کردن خودتو هلاکش نکن عین خود ادما باش رابطه دوطرفس

همش میگم نکنه من پر توقعم

مامان شما چجوین

مامان منم همینه 

یعنی من دیگه باهاش درد و دل نمیکنم چون میره به همه میگه.

کلا خیلی از والدین همینن چون اصلا بلد نیستن چطور بچه داری کنن ، فکر میکنن فقط غذا و پوشاک و حمایت مالی وظیفه شونه. ولی محبت کردن و آدم امن بودن رو بلد نیستن.

مامانت ابراز علاقه کلامی بلد نیس

الان امضای خودت رو ببین بانو

مادرم هیچوقت با من عین ی تیکه وجودش رفتار نکرده شاید چون بابامو دوس ندارع مارو‌هم مجبوره ...

بعضیا اهل ابراز نیستن و بعضیا هم بلد نیستن مادرتون تلفیقی از هر دوئهاما مطمئن باش نفسش به نفست بنده

میدونم دوسم داره ولی مهر بهم نداره 

توروخدا بگین مامانای شما چجورین

مامان منم همینه یعنی من دیگه باهاش درد و دل نمیکنم چون میره به همه میگه.کلا خیلی از والدین همینن چون ...

من خیلی دلم میگیره 

وقتی پزتو میده یعنی ذوقتو میکنه دیگه وگرنه ادم باچیزی که براش مهم نیست که پز نمیده

اون واسه خاطر خودشع ن من

میدونم دوسم داره ولی مهر بهم نداره توروخدا بگین مامانای شما چجورین

قبل ازدواجم همینجوری بود .تازه من ازش میترسیدم 😊

بعد ازدواجم خیلی خوب شد

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

الان امضای خودت رو ببین بانومادرم هیچوقت با من عین ی تیکه وجودش رفتار نکرده شاید چون بابامو دوس ندار ...

نه اصلا مگه میشه مادر بچه شو میوه دلسوز دوست نداشته باشه نگو اینو حتما فقط بلد نیس به زبون بیاره ریشه تو بچگی هامون خانوادها مون قبلاً زیاد نمیگفتن خودتو ناراحت نکن 

وقتی پرتو میده یعنی بدجوری دوست داره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم