2777
2789
عنوان

قوم شوهر😑

299 بازدید | 19 پست

یکی از اقوام نزدییییک شوهرم فروشگاه داره 

و حالا پیام داده شب بریم فروشگاهش... بیشترم توضیح نداد!!

گفت ببینتم میگه

گمان خودم اینه که میخواد از تیکه های طلبونمو از اونجا بگیره

و من دوست ندارم😫😭

عقیده دارم که با فامیل نمیشه معامله کرد و اینکه رودروایسیم نمیزاره راحت باشی اخه 

اعصابم خورده نمیخوام از اونجا بخرم

و اینکه یه جوریه که احتمالا نداره و باید بیاره خب ادم جنس ندیده چجوری بخره اگر بیاره و با چیزی که میخوام نخونه چیکار کنم 

یه عالمه فکر رو مخمه اعصابم خورده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا امشب که مجبورم برم🥲 ولی همین که چجوری به شوهرم بگم دوست ندارم اینجوری خرید کنم معضله

خب بهش بگو که باید به فکر آینده باشیم و پول پس انداز کنیم برای روزای مبادا یا یه جایی من میشناسم که اون جنسی که میخوام داره از فروشگاه فلانی هم ارزونتره از اونجا میخریم

آخی عزیزم دیر گفتید ما خرید کردیم دو سه روز قبل دستتون درد نکنه نمی‌آیم منتظرمون نباشید 😘تمااااااام

نههههه شوهرم خودش پیام داده بریم اونجا... اون که خبر داره به اون که نمیتونم اینجوری بگم بعدشم من حتی مادرشم باهامون میاد.. 

والا منم نفهمیدم

خودت نوشتی تیکه طلب مون بخون خودش میگه تو میگی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم