2777
2789

تاریخ تولیدش مال سال۱۴۰۱. وانقضاش ۸/۱۴۰۴

لوسیون رو زدم  آبکی بود  بنظرتون خراب شدن استفاده نکنم ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان تاریخش نگذشته که تا برج ۸ میتونی 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تاریخش نگذشته که تا برج ۸ میتونی

برند ماما بی بی هس نمیدونم چرا خریدمش. کاش نمیخریدم  گول قیمتش رو خوردم. کرم سوختگی و لوسیون شامپو بدن و. شامپو ۱۹۷.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۸ داره دیگه 

ولی چند ساله تولید شده بهتر بود امسال یا سال قبل حداقل تولیدش باشه

خریدی  دیگه کاریش نمیشه کرد 

دلتو بد نکن استفاده کن 

دیدی حساسیت نشون داد نوزاد دیگه ازش  نزن 

خدایا شکرت🙏
برند ماما بی بی هس نمیدونم چرا خریدمش. کاش نمیخریدم گول قیمتش رو خوردم. کرم سوختگی و لوسیون شامپو ب ...

ببین اینا خرید قبلین مشکلی ندارن .واسه همینه قیمتش اینه خب تولید ۴۰۱

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

ببین اینا خرید قبلین مشکلی ندارن .واسه همینه قیمتش اینه خب تولید ۴۰۱

میترسم حساسیت ایجاد کنه .

شامپووشامپو بدن خریده بودم  قبلا اینم دیدم برداشتم .حالا خودم استفاده میکنم دیگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میترسم حساسیت ایجاد کنه .شامپووشامپو بدن خریده بودم قبلا اینم دیدم برداشتم .حالا خودم استفاده میکنم ...

اگه دو به شکی 

اره خودت استفاده کن 

من بزن فاسد باشه حساسیت نشون میده فوقش میندازیش میره پولشم فدا سر بچت.

اره والا دلم برای پولش سوخت همونجا هم دو به شک بودم برا تاریخش آخه من حساسم سر این مسائل روش تاریخ نداشت  بسته بندی بود .

میگم کاش حداقل یه بسته پوشک میگرفتم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرم ۱ ماه دیگه به دنیا میاد 😅 میتونم خودم وپسر دیگم ازش استفاده کنم ؟؟

ای جانم به سلامتی🫠

خب هر چند که یه ماه میمونه باز اما خب اگه میخوای استفاده کن اگه به دردت میخوره

کاش چک میکردیش

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

ای جانم به سلامتی🫠خب هر چند که یه ماه میمونه باز اما خب اگه میخوای استفاده کن اگه به دردت میخورهکاش ...

اره چک کردم اما روش نبود تاریخ  بسته بندی بود رو شامپو زده بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40