2777
2789
عنوان

شوهرم میگه غذانخور

345 بازدید | 43 پست

دیروز پسرم گرسنه ش شد غذاآماده بود فقط بایدگرم میکردم برای خودمون هم باید درست میکردم لج کرد که به بچه غذا بده بخوره تو نخور مهم نیست خیلی بهم برخورد چرا اینجوری گفته 

حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا؟ میگفتی تو نخور با من چیکار داری

بهش گفتم بزار غذابزارم باهم بخوریم گفت نمیخواد به بچه بده گفتم میخوام برای خودمون بزارم گفت توغذابخوری یانخوری مهم نیست منم گفتم من بانون پنیر هم سیرمیشم

خیلی لاغرم به زور ۵۰میشم منظورش اینه که نخورم یا کمتر بخورم

حقیقتا اصلا مهم نیست منظور همسرتون چی بوده ، شما راه خودت رو برو نهایتا با یه سر تکون دادن یا یه لبخند بحث رو تموم کن(اکثر ادما طبق  احساسات لحظه‌ای و مشکلات درونیشون به خیلی چیز ها واکنش نشون میدن)

منتظر هم نباش بقیه بیان کارت رو تایید یا حمایت کنن(نه فقط تو زندگی زناشویی بلکه همه جا)...

لقمه هاتو میشماره ؟خسیسه؟

نه خسیس نیست اتفاقا هرروز خرید میکنه برای خونه نمیدونم چرا اینجوری گفته منم امروز ناهار گذاشتم خودم نخوردم ازغذای مونده دیشب خوردم

لابد بچه خیلی بی تابیمیکرده عصبیشده اینطور گفته. خساست ازش دیدی که فکرت رفت سمت اینکه منظور غذا نخوردنت بوده؟ 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36