میخوام پولمو جمع کنم لباس بخرم الان موندم این پولو بدم برا لباس تابستونه یا زمستونه؟ من عاشق تیپ و استایل های زمستونم و لباسم زیاد دارم تقریبا و زمستونا خیلی بیرون و مهمونی میرم ولی تابستونه هیچ لباسی ندارم و زیادم اهل بیرون رفتن نیستم بنظرتون چیکار کنم؟ اخه از لباسای تابستونه هم خوشم نمیاد زیاد واقعا نمی ارزه بنظرم برا یه مانتو دو میلیون بدیم درحالیکه که میتونیم قشنگ ترین هودی ها یا نیم بوت ها رو بخریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای واقعا گرمو هست من سر هم چهار یا پنج تا مانتو داشته باشم و دوتا مانتو درست و حسابی که بخوام با ادمای درست حسابی برم بیرون بپوشم وگرنا لباس تابستونم هم قدیمیم شده هم چیزی ندارم واقعا
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......