2777
2789

میخوام پولمو جمع کنم لباس بخرم الان موندم این پولو بدم برا لباس تابستونه یا زمستونه؟ من عاشق تیپ و استایل های زمستونم و لباسم زیاد دارم تقریبا و زمستونا خیلی بیرون و مهمونی میرم ولی تابستونه هیچ لباسی ندارم و زیادم اهل بیرون رفتن نیستم بنظرتون چیکار کنم؟ اخه از لباسای تابستونه هم خوشم نمیاد زیاد واقعا نمی ارزه بنظرم برا یه مانتو دو میلیون بدیم درحالیکه که میتونیم قشنگ ترین هودی ها یا نیم بوت ها رو بخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمستونه بخر منم زمستونه دوس دارم🥲کلش ۵۰ روز دیگه تابستون تموم میشه

وای نه😱🤦🏻‍♀️

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

زمستونه بخر منم زمستونه دوس دارم🥲کلش ۵۰ روز دیگه تابستون تموم میشه

دقیقا منم همش همینطوری میگم چیزی تا تابستون نمونده بخدا زورم میاد برا یه مانتو اونم چرت و پرتش اینقدر بدممم

فعلا انقدر گرمه حالا حالاها تابستونه

وای واقعا گرمو هست من سر هم چهار یا پنج تا مانتو داشته باشم و دوتا مانتو درست و حسابی که بخوام با ادمای درست حسابی برم بیرون بپوشم وگرنا لباس تابستونم هم قدیمیم شده هم چیزی ندارم واقعا

لباس لباسه دیکه چه فرقی داره تابستون زمستون، هرکدوم نداری بگیر

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

دقیقا منم همش همینطوری میگم چیزی تا تابستون نمونده بخدا زورم میاد برا یه مانتو اونم چرت و پرتش اینقد ...

منم والا

عید ۱۵ میلیون دادم لباس انقد ب درد نخورن هیچکدومشونو نپوشیدم

ولی ی هودی شیک میارزه ب همشون یا یه کلاه و نیم بوت قشنگ

یا یه پالتو قشنگ

متاهل و متعهد❣️🤗