2777
2789

۸ شب تا ۱۰ ۱۱ صبح 

یجورایی سبک زندگیم شده حالا یا کامل فستم یا خیلی حس ضعف کنم یه چیز خیلی کوچیک و‌کم کالری میخورم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من فوق العاده است تا الان ۱۲کیلو کاهش وزن من صبحانه میخورم بابک واحد میوه دیگه هیچی نمی‌خورم فقط اب تا شام بخورم شامم معمولا سودی کتلتی چیزی آخر شبم یک لیوان شیر باخرما

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ شب تا ۱۰ ۱۱ صبح یجورایی سبک زندگیم شده حالا یا کامل فستم یا خیلی حس ضعف کنم یه چیز خیلی کوچیک و‌کم ...

بنظرتون بعد ها اگر رژیم بین رو بذاریم کنار وزن برمیگرده؟

بنظرتون بعد ها اگر رژیم بین رو بذاریم کنار وزن برمیگرده؟

بله رعایت نکنین برمیگرده البته احتمال برگشت بای پس نسبت به اسلیو کمتره کلا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بنظرت برگرده وزن؟

ن هروقت دیدم یکم اضافه شدم سریع شروع میکنم دوباره یا شب اول شب شام سبک میخورم دیگه نمیخورم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

ورزشم میکنید؟

کم وبیش توی خونه