2777
2789

وبیرون دانشگاه کاری به هم نداشته باشین ؟ من یه دختری هست چند ماهه میشناسمش کلا فقط تو دانشگاه باهاش میرم ومیام خودش دوسه بار تحویل گرفته ولی خارج دانشگاه من دو سه بار بهش پیام دادم اونم درسی ولی اون هیچوقت پیام نداده پیشنهاد بیرون رفتن هم تو دانشگاه داده ولی دیگه هیچی نگفته

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونم میخواد دوست شه بیشتر باهات دیگه ... تو هم بهش نزدیک تر شو خب.بنده خدا تحویل میگیره چند بار ه ...

خب چیکار کنم من چند بار به استوری هاش جواب دادم بعد احوال هم گرفتم دو سه بار ولی خودش اصلا پیام نمیده مثلا عکس کافه گذاشته بود نوشتم یه روز بریم با هم اونم نوشت هروقت اوکی بودی بگو منم گفتم باشه حالا باز تو هم خبر بده ولی الان ده روزه هیچی نگفته 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خب چرا باهاش بیرون نرفتی وقتی پیشنهاد داده

بیشتر انگار تعارف بود حتی آخرین بار خودم بهش گفتم بریم اونم گفت هر وقت اوکی بودی بگو منم گفتم باشه حالا تو هم خبر بده ودیگه هیچی نگفت

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اره خوب بچه های کلاسمون و چندتا از دوستام که در واقع دوست نیستن

دقیقا چرا اینطورین؟ منم انگار فقط وقت پر کنی هست دوست واقعی ندارم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱