2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوماه چت کردن فقط باشه وهیچوقت حتی خودشم نبینی یه حس عجیب غریب داشتم

اینکه چیز خاصی نیست و راحت فراموش میشه

خاطرات حضوری توی ذهن بیشتر می مونه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بنظرم چون پرونده ش رو نبستیمیا برامون مهم بوده

مهم هم نمیشه گفت فقط یجوری بود که از پشت سیستم ریکشنشو حس میکردم خنده و ناراحت بودنشو حتی متوجه کلافگیشم میشدم بدون اینکه بگه 

مهم هم نمیشه گفت فقط یجوری بود که از پشت سیستم ریکشنشو حس میکردم خنده و ناراحت بودنشو حتی متوجه کلاف ...

بنظرم خیلی خودتو درگیرش کردی

شاید این چیزی که میگی تصور خودت بوده

برای ادمای دیگه هم همینطور هستی؟ حس ششمت قوی باشه؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب الآن ده سال گذشته !!!واقعن چطور میتونم اینطور در صورتیکه اصن آدمی نیستم که آویزون باشه

الان ازش خبر داری؟

بنظرم خیلی خودتو درگیرش کردیشاید این چیزی که میگی تصور خودت بودهبرای ادمای دیگه هم همینطور هستی؟ حس ...

خب سرهمین هی خواستم حس ششممو امتحان کنم توی تاپیکام هست خب حسم اونقدری قوی نیست که زیر وبم یارو رو بفهمم ...

ولی خب اینو عجیب میفهمیدم انگار یه تیکه از خودم اونور دنیا بود 

خب سرهمین هی خواستم حس ششممو امتحان کنم توی تاپیکام هست خب حسم اونقدری قوی نیست که زیر وبم یارو رو ب ...

ببین حس ششم ادم برای ادمایی که میبینه کار میکنه، نمیشه کسی که ندیدی رو بخوای با شهودت حدس بزنی

بنظرم بهش توجه نکن، داری خودتو اذیت میکنی عزیزم

ببین حس ششم ادم برای ادمایی که میبینه کار میکنه، نمیشه کسی که ندیدی رو بخوای با شهودت حدس بزنیبنظرم ...

نه میدونی سوال کلی من چیه که چرا این آدمو من دوس داشتم واقعن چرا اونم فقط در دو ماه آشنایی حتی نمیدونم چه شکلیه 

نه میدونی سوال کلی من چیه که چرا این آدمو من دوس داشتم واقعن چرا اونم فقط در دو ماه آشنایی حتی نمیدو ...

میدونی بعضی وقتا ادم اون شخص رو دوس نداره، اصلا چیزی ازش نمیدونه که بخواد علاقه شکل بگیره اونم با چندتا جمله و چت

ما انقد احساس تنهایی میکنیم انقد دنبال محبت و وقت گذروندن با کسی هستیم که عاشق اون حس خودمون میشیم، که وقتمون رو با کسی پر کردیم، و حتی توی ذهنمون با اون شخص تصویرسازی میکنیم و عاشق این تصویرها میشیم

نمیدونم خودت بشین فکرکن که تو خودت اونزمان چه حسی داشتی ، چه شرایطی داشتی