بچم خیلی گناه داره تو این دنیا بیاد الان ۵ ماهم هس خسته شدم از زندکی سیرم از زندگی الان نزدیک ۲ ماهه قهر خونه مادرم نشستم از یه طرف تحت فشارم از اینجا از یه طرف خانواده شوهرم آرزوی ماهی ۵۰۰ دارم ت شوهرم میده ن کسی دیگه آرزوی لباس نو دارم ۱ سال نیمه ازدواج کردم رفتم تو روستا عقب مونده بچه م گناه داره دلم نمیخاد بیارمش ب این دنیا چیکار کنم مرگ آرومی داشته باشم خیلی حالم بده هیچ پشتوانه ی ندارم از همه جا بریده ام از همه کس حرف شنیدم ک بچه آوردند چی بود دیگه مردم تو این ۵ ماه از اینکه شوهرم مادام منو با بچه تهدید میکنه میگه بچه ازت میگرم شرط برگشتم این بود خانوادت نباید بیان تو خونه مون دعوا کردیم اصلا نفهمن بهم میگه تو کی هستی ک تصمیم میگیری برا پدرومادر من ک بیان یا نه ۱۵ گرم طلا برا عقدم گرفتن هروقت بیام قهر ازم میگرنشون خیلی داغونم خیلی این سری طلاهام باهام هستن قسط داشتم بفروشم بزارم بانک از سودش برا خودم بچه لباس بخرم ک اگ اون بفهمه زنده زنده آتیشم میزنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
کاش پیش تراپی میرفتی الان باردارم هستی هورمون هات بهم ریخته این که تفکرات خودکشی داری اصلا خوب نیست به کسی چه ربطی داره چرا حامله شدی به زخم زبون ها اهمیت نده کاش با همسرت باهم مشاور میزفتید