2777
2789

یه بار یکسالگی‌ش بردم یه بارم تولد سه سالگی

یه لباس دیگه

لباس عیدش یا یه چیز دیگه

چند دست ببر با خودت اونجا متناسب با دکوری که دارن انتخاب کن

خیلی جاها خودشون لباس هم دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر سال تولدش ميبرمش حتما ببر بعدا پشيمون ميشي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه بار یکسالگی‌ش بردم یه بارم تولد سه سالگییه لباس دیگهلباس عیدش یا یه چیز دیگهچند دست ببر با خودت ا ...

خوب موندم مجلسی بگیرم یا اسپرت یا تیشرت شلوارک 

الان یه پیراهن دارن ولی با اون پارسال عکس گرفتن دوقلو ان

من هر سال تولد دختر بزرگم میبردم اتلیه ..

اما کوچیکه رو از اول بردم باغ ، عکاس عکس گرفت .. امسالم بردم دریا اونجا عکاس گرفتم ..

لباس ست میخرم یا میدوزم برای هممون .. 

(پیشاپیش بگم پولدار اصلا نیستم ولی هر جوری شده برای تولدشون اینکارو میکنم چون فقط همین عکسا براشون یادگاری میمونه )

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
خوب موندم مجلسی بگیرم یا اسپرت یا تیشرت شلوارک الان یه پیراهن دارن ولی با اون پارسال عکس گرفتن دوقلو ...

خب خیلی مجلسی نخر، لباس عروس نخر، از اونایی کرم و قهوایی یا سبز کمرنگ دارن از اونا بخر