2777
2789
عنوان

اخه چرا باید ماه اول اقدام باردار بشم خ‌دا

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
من الان روم ممیشه ب کسی بگم میخوام تا ۳ ماه به هیشکی نگمالان باید چیکارا کنم هیچی نمیدونم اصلا تا حا ...

هیچی باید الان ازمایش خونِ بارداری بدی ببینم‌چن هفته ای.

تا ۷_۸ وایسی بعد بری متخصص زنان ببینه قلبش تشکیل شده،بعد برات ازمایش مینویسه انجام میدی میبری برا دکتر و ادامه ی مسیر......

منم اول ناراحت شدم خیلی چون بچم از ابو گل درومده بود داشتیم‌با دخترمو شوهرم عشقو حال میکردیم🥲کوفتمون کرد😂

هنوزم به دنیا نیومده ببینیمش دلمون خوش شه بهش

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه گورت گم کن از تاپیکم بیرون

بی شخصیت بدبخت🤢🤢🤢

تورو چه به بچه .... بی لیاقت

جلوی خودتو میگرفتی 

منو ریپلای نزن.... 😑😑😑

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

بی شخصیت بدبخت🤢🤢🤢تورو چه به بچه .... بی لیاقتجلوی خودتو میگرفتی منو ریپلای نزن.... 😑😑😑

عزیزم گورت رو از تاپیکم گم کن بیرون تا ریپلای نکنم بیجا میکنی تو تاپیک من نظر میدی میگی کم عقل 

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁
هیچی باید الان ازمایش خونِ بارداری بدی ببینم‌چن هفته ای.تا ۷_۸ وایسی بعد بری متخصص زنان ببینه قلبش ت ...

تا چند هفته میشه با قرص سقط کرد البته ک شوهرم اصلا نمیذاره 

از کی شکم بزرگ میسه؟

میشه برم دکتر یهو قلب تشکیل نشه اصلا؟

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁
بچه ندارم ۲/۵سال نیماصلا دوس ندارم احساس میکنم آمادگی ندارم وای خیلی افسرده شدم

هرچی هم باشه بیخیال، الان ک بارداری ناشکری نکن گناه، هزار اتفاقا ممکنه پیش بیاد بیخیال گل❤شکر بچه خیلیم خوبه 

خودم ندارم ها ولی خیلی خوبه بچه 

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

تا چند هفته میشه با قرص سقط کرد البته ک شوهرم اصلا نمیذاره از کی شکم بزرگ میسه؟میشه برم دکتر یهو قلب ...

شکم از هفته های ۸ اینا که قلب تشکیل میشه میاد بالا.

اره ممکنه بگه قلب تشکیل نشده ولی خیلی کم پیش میاد.

با شوهرت مشورت کن سقط راحت نیست بتونی یواشکی سقط کنی

درد میکشی و یکی باید کنارت باشه.

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.