2777
2789

کسی هست  ندونه ژل چیه؟  مگر پیرزن ها ندونن آخه کسی هم خودش نچراله میدونه ژل چیه بعد یه بنده خدایی که صدبار هم بهش گفتم ژل چیه  اون دفعه میگفت وای این چی هست که دخترا میزنن صورتشون یا لبشون پف میکنه ! بعدم شروع میکنه میگه من نمیدونم دخترا چرا این کار میکنن با خودشون  حالا خودش دماغش عمل کرده بعد هر چی دختر میبینه میگه وای حالم بهم خورد عملی هست ... 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
عقده ایه

هر کیو میبینه میگه وای  حالم بهم خورد عملیه چقدر زشته بعدم صد بار میپرسه این چی هست دخترا میزنن  اونم دقیقا وقتی نفر سومی حضور داره مدام اینو میپرسه

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خانم میخواد بگه نچرال و طبیعی خوبه

ولی خو عمل کرده نمیتونه این حرف رو بزنه نمی‌زارن ژل بزنه الکی ی چی گفته

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زن برادر منم خیلی عمل های زیبایی انجام داده 

کاملا هم ب خودش مربوطه 

ولی هروقت منو می بینه میگه چجوری خجالت نمیکشی با این قیافه میری بیرون 

برو دماغ عمل کن 

لباتو ژل بزن 

سینه پروتز کن و...

دختری که عمل نداشته باشه احمقه عقب مونده س

هرچی هم مودبانه جواب میدم باز هم تکرار میکنه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀