یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ببین خیلی تاثیر داره برای کلاس اولش. الان باید بره بتونه خودش رو وفق بده مهارت های اجتماعیش بالا بره یه سری پیش نیاز یاد میگیره. اون موقع کلاس اول با آرامش میره. گناه داره هم یک دفعه درگیر درس بشه هم بخواد با شرایط سازگار بشه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چکار کنم پول نداریم بخدا موندم انقد ناامیدم انگار به ته دنیا رسیدمهیچوقت اینجوری نبودیم
به عنوان یه چیز ضروری در نظر بگیر. معمولا هم شرایط اقساط دارن چند جا برو بپرس قیمت مناسب هم پیدا میشه. اگه واقعا جور نشد کتاب بگیر خودت حداقل تو خونه کار کن باهاش یه کلاسی چیزی ببرش که عادت کنه به فضای کلاس