2777
2789
عنوان

کات کردم بیاین بگین کار خوبی کردم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 21 پست
اشتباه؟؟ والا چی بگم حماقته من خودم عمرا اینکارو بکنم

از چه نظر؟

نامزد منم سربازه در حال حاضر 

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه؟؟ والا چی بگم حماقته من خودم عمرا اینکارو بکنم

قول قرار ازدواج گذاشت چقدر اذیتم کرد روانی، بعدشم گفت خانوادم مخالفن خدافظ😑😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

از چه نظر؟نامزد منم سربازه در حال حاضر

دلیلی مهمتر از اینکه یه آدم بلاتکلیفه؟؟؟ نه کارش مشخصه نه برنامش 

نه خونه زندگیش 

توی ۲ سالم‌معلوم نیس طرف چی تو فکرش بگذره چه اتفاقای بیفته 

کلا اگه جدی میخای ازدواج کنی  بهتره رو مردهای که سنشون بالای ۲۵ هس و تحصیلشون تموموشده شغل و کارشون مشخصه حساب کنی 

نه یکی که تااااازه میخاد سربازیش تموم شه 

دلیلی مهمتر از اینکه یه آدم بلاتکلیفه؟؟؟ نه کارش مشخصه نه برنامش نه خونه زندگیش توی ۲ سالم‌معلوم نیس ...

حرف شما درمورد 80 درصد رابطه های اینطوری درسته قبول دارم

ولی بازم برای همه صدق نمیکنه 

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

دخترا تو رابطه شما اگه کار بدی هم کرده باشید ی پسر بیش از ی نصفه روز نمیتونه از شما بیخبر بمونه(کسی ک واقعا دوستون داره) و الا وقت خودتونو تلف نکنید همون وایبی ک از رفتارش میگیرید بهش اعتماد کنید چون خود واقعیشو نشون داده با بی توجهیش و تموم کنید