2777
2789

بچه ها خودم یه مقدار سرمایه دارم نمیدونم طلا بخرم یا خونه 

شوهر سابقمم خونه رو داده دستم تا هفت سالگی بچه و ماهی بیستو پنج میده بابت خرجی خودمو بچه 

ولی نمیتونم با وجود بچم سر کاربرم چون تا میفرستمش مهد کودک مریض میشه 

بنظرتون چی کنم بچه رو بدم بهش برم یه جا بگیرم و بعدم برم‌سر کار 

یا نه سرمایمو طلا بخرم تو همین خونه فعلا باشم کنار بچم تا هفت سالگی پولایی هم که میده یه مقدارش پس انداز منم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچتو بدي خودتو اواره كني كجا بهت ٢٥ حقوق ميدن؟

ماهی ۲۵برا خودمو بچه و‌خرج خونه هست و داعمی نیست تا هفت سالگیع و خودمو اواره جرا کنم میگم سرمایه دارم میتونم خونه بخرم 

ماهی ۲۵برا خودمو بچه و‌خرج خونه هست و داعمی نیست تا هفت سالگیع و خودمو اواره جرا کنم میگم سرمایه دار ...

نه فعلآ بمون همونجا تا هفت سالگی بچه ت.

بعدش دیگه خونه بخر.

چرا جدا شدین ؟؟؟😐

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
ماهی ۲۵برا خودمو بچه و‌خرج خونه هست و داعمی نیست تا هفت سالگیع و خودمو اواره جرا کنم میگم سرمایه دار ...

میتونی بخر

اجاره بده

بعد هفتدسال خونه هم داری

فعلا بچت گناه داره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بالخره باید یه فکری برای کار پس اندازت بکنی بعد هفت سال خونه ازت میگیره دیگه باید کارو پس انداز داشته باشی از الان به فکر باشه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت جدا بشي 

هزينه خونه نداري حقوقت مختص خودته 

الان بهترين فرصته با سرمايت خونه بخري با اجارش طلا 

يه هنريم ياد بگيري