2777
2789
عنوان

شوهرم بازم کتکم زد دیگه خسته شدم

705 بازدید | 51 پست

دیگه بریدم،به مرگم راضیم،با عشق ازدواج کردیم واقعا دوستم داشت،یک ساله انگار کلا از من متنفره،سر هر موضوعی قهر میکنه مثلا ساعت ۹ شب میگه برو فلان وسیله رو بخر میگم دیروقته نمیتونم قهر میکنه تا یک ماه حرف نمیزنه حتی جواب سلامم نمیده،اینبار سر اینکه با دوستش تلفنی میگفت خریت کردم زن گرفتم منم دیدم چند بار این حرفو تکرار کرده گفتم یه جور میگی خریت کردم انگار من یکی از بزرگترین افتخارات زندگیمو انجام دادم،قهر کرد دو ماه نه حرفی نه بغلی نه سلامی نه علیکی،دیگه امروز آمپر چسبوندم دیدم از سرکار میاد حتی یه سلامم نمیده گفتم چته چیشده چه وضعشه گفت هیچی منم گفتم پس چیه چی شده خب هر چی حرف زدم محلم نداد انگار که من وجود ندارم لب تاپ باز کرد سریالشو پلی کرد هدفون گذاشت تو گوشش منم لب تاپو بستم گفتم دارم با تو حرف میزنم پاشد منو هل داد انداخت زمین پاشو گذاشت رو دهنم در حدی که از بی نفسی داشتم خفه میشدم دست و پا میزدم و کبود شدم که ولم کرد،گفت گمشو برو.

میدونم باید طلاق بگیرم میدونم نه از نظر روحی نه جسمی جام اینجا امن نیست ولی کسیو ندارم،پدر و مادر ندارم،مهریه ندارم گیر افتادم اینجا.

گاهی به سرم میزنه خودمو بکشم برم کنار مامانم آروم بخوابم دیگه خسته شدم از اینهمه درد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هیچ پشتوانه ای نداشتی برای چی مهریه نگرفتی؟مهریه حق ما خانوماس به درد این روزا میخورده چون بعضی از مردا مثل شوهرت خوی حیوانی دارن ک بعد ازدواج نشون میدن

خانومااا حتما مهریه تعیین کنید!

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

اگه بچه نداری چرا جدا نمیشی یعنی عرضه نداری خرج خودتو در بیاری که اینجور تحقیر میشی بازم میمونی؟

نه عرضه ندارم،چون تو شهر کوچیک کسی بهم کار نمیده اینجا به مطلقه به چشم خراب نگاه میکنن

خدا مرگش بده...

پای کس دیگه  ای درمیونه،؟

از اول کور بود که عاشقت شد؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...