2777
2789
عنوان

عمم میگه

150 بازدید | 20 پست

همش میری بیرون اینور اونور میری که پسرا نگات کنن..

واقعا هیچی نداشتم که بگم اصلا هیچ جوابی نداشتم که بهش بگم

من معمولا بعدازظهرا اونم با بابام چون جایی ندارم برم کاری هم ندارم بکنم نتایج کنکورم هنوز نیومده میرم همین اطراف خونمون یکم قدم میزنم همیشه هم یه خوراکی حالا یا چیپس یا بستنی و‌‌.. برای خودم میخرم که الکی دلمو خوش کنم که سرگرمم..

بعد امروز عمم گفت میری همش این دوروبرا تو مغازه ها میپلکی نگات کنن

اصلا بغض کردم

نمیدونم چرا همیشه اون دختری که تو زندگیش هیچکاری نکرده بهش انگ خراب بودن میزنن

یکاری میکنن که آدم حالش از خودش بهم بخوره

الان نشستم عذاب وجدان گرفتم که چرا همش میرم بیرون

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

وای عمه من بود ....

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خیلی گرفتهیچ جوابی نتونستم بهش بدم فقط سکوت کردم

ببخش ولی من بودم جررررررش میدادم

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

دفه بعد که دیدیش بزن تو دهنش و بگو سرتو از تو باسنه من درآر،همه که مثه خودت هرزه نیستن.

آخه بابام خیلی هواشو داره از ترس اونم شده نمیتونم چیزی بگم

الان از این میترسم همین حرفو بندازه تو دهن بابام

دیگه پامو از خونه نمیتونم بیرون بزارم

آخه بابام خیلی هواشو داره از ترس اونم شده نمیتونم چیزی بگمالان از این میترسم همین حرفو بندازه تو دهن ...

برو به بابات همینو بگو ولی یطور که عمتو بده نشون بدی و سعی کن این مسئله رو با بغض و گریه بیان کنی که باورش بشه

منم وقتی مجرد بودم فقط دانشگاه میرفتم ولی به هزار نفر باید ساعت رفت و برگشت میگفتم حتی همسایه ها.

منم بخدا هروقت بیرون میرم با خانوادم میرم خیلی کم پیش میاد خودم تنها برم

ولی بازم حرف در میارن دیگه آدم نمیدونه چی بگه چیکار کنه

خداشاهده تنها آرایشم ضد آفتاب و بالم لب هستش از ترس اینکه نگن مگه میخوای عروسی بری جرات ندارم چیز اضافه ای به صورتم بزنم..

یه چندبار ریمل زده بودم بهم گفتن عروسیم اینطوری نمیرن که تو میری..

عزیزم همیشه جواب آدما رو تو روشن بده بگو به شما ربطی ندارد من کجا میرم دخالت بی جا نکن

درسته ولی واقعا هنگ کرده بودم اون لحظه که این حرفو زد

خیلی حرف سنگینی بود برام

این دیگه ته تحقیر شدنم بود

داره میگه بیرون میری خودنمایی کنی..

اصلا بیرون سرمو بلند نمیکنم ببینم کی جلومه بعد این میگه بیرون میری پسرا نگات کنن

واقعا کار درستو شما میکنی من جراتشو ندارم وگرنه دعوا مینداختم

نه والله من جراتشو دارم چرا باید دخالت کنه به خودت و خانواده ات ربط داره