2777
2789

خوبین؟

یه سوال داشتم.

میگن از الان کد رشته ها و دانشگاه ها رو نگاه کن که تو اون پنج روز انتخاب رشته وقت نمی کنی به همش برسی و هُل میشی😬😬

بهم بگین لطفا میدونین از کجا شروع کنم؟ چیا رو چک کنم؟ برای خودم بر چه اساسی بچینم تا شناس قبولیم تو رشته ای که میخوام زیاد باشه؟

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

مگه رتبت رو میدونی؟

نه اما میگه از کلان چک کن ببین کدوم دانشگاه رو دوست داری و کدوم بهتره، یه اولویت بندی بنویس برا خودت

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کد رشته ها توی دفترچه انتخاب رشته سکه موقع انتخاب رشته میاد

هر سال کد ها تغییر میکنه؟

پس چی می گفت یارو مشاوره؟😐

هر سال کد ها تغییر میکنه؟پس چی می گفت یارو مشاوره؟😐

آره خب تغییر میکنه

اصلا ممکنه یه سری رشته ها حذف یا اضافه بشن به دفترچه قانون جدید بیاد 

شاید منظورش این بوده رشته های مختلف رو بررسی کن

آره خب تغییر میکنهاصلا ممکنه یه سری رشته ها حذف یا اضافه بشن به دفترچه قانون جدید بیاد شاید منظورش ا ...

اره شاید

تو باید رشته ها ، بازار کارش، آینده ش و علاقه خودتو بررسی کنی نه کد رشته هارو

فک کنم منظورش این بود که برو در باره دانشگاه ها تحقیق کن🤔

فقط دانشگاه نرشته مهم تر از دانشگاهه

رشته رو می دونم خب چی میخوام

دانشگاه....

آخه قطب ما دانشگاه آنچنان خوبی نداره یه فردوسی مشهد داره که میدونم قبول نمیشم تراز اردیبهشتم کمه نهایی ها هم انچنان خوب نیست

رشته رو می دونم خب چی میخوامدانشگاه....آخه قطب ما دانشگاه آنچنان خوبی نداره یه فردوسی مشهد داره که م ...

چه رشته ای میخوای؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

چه رشته ای میخوای؟

روانشناسی

با اینکه آزاد هم راحت میشه رفت، اما من دولتی میخوام🥲

میگم اگر ترازست داغون باشه دانشگاه تیپ پایین دولتی همون رشته قبولی اره؟

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره