2777
2789

خودم تنبلی شدید دارم شوهرم اسپرمش ضعیفه و با یه دوره دارو حتی بدتر شد دکتر دوباره دارو داد و گفت جواب نداد ivf انجام بدین 

اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه اخه شنیدم هزینش زیاده واگه جواب نده پولمون سوخت میشه دیگه

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بیمه ندارید براتون سنگین در میاد البته بیمه تکمیلی باشید عالی میشه

فقط ۳۰ /۴۰ درصد احتمال بارداری میدن

من خودم دوسال پیش رفتم تقریبا ۵۰ میلیون در اومد ولی منفی شد دیگه نرفتم

ولی برای امسال شنیدم تهران هزینه هاش تا ۲۰۰ میلیون 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

الان چند شده هزینش ؟

اره خیلیا دیدم انجام دادن و الان بچشون بغلشونه من ۲۳سالمه دوست دارم از الان تا مشکلم هاد تر نشده اقدام کنم دکتر سونو روز دوم پریود از خودم گرفت گفت مشکلی نداری فقط تنبلی

اگه بیمه ندارید براتون سنگین در میاد البته بیمه تکمیلی باشید عالی میشهفقط ۳۰ /۴۰ درصد احتمال بارداری ...

ما تکمیلی نیست بیممون بیمه آزاریم میشه تکمیلیش کرد؟

اگه بیمه ندارید براتون سنگین در میاد البته بیمه تکمیلی باشید عالی میشهفقط ۳۰ /۴۰ درصد احتمال بارداری ...

شما نتیجه داد دفعه اول براتون؟

من دوست دارم انجام بدم ولی گرونه پول ندارم

من اگه صددردصد جواب میداد میشد ۱۰۰ملیونم انجام میدادم میترسم نشه هربار این همه پول از کجا بیارم

من اگه صددردصد جواب میداد میشد ۱۰۰ملیونم انجام میدادم میترسم نشه هربار این همه پول از کجا بیارم

نیاز نیست هربار این پول رو بدی دفعه اول ای وی اف بعضی از جنین هارو فریز میکنن برا سری بعد پول انتقال و اینارو میگیرن فقط

اللهم،همان که میدانی ... :)