2777
2789
عنوان

خانم های متاهل سوال دارم ازتون

511 بازدید | 63 پست

سلام خانمای گل

امیدوارم حالتون خوب باشه ، ظهر گرمتون بخیر😅

خانما من و همسرم دیروز سر یک مسئله ایی بحثمون شد.داشتیم داخل یویتیون یک محتوای طنز میدیدیم که یک خانم ببخشید البته چا*ک  سین*ش پیدا بود و خب من خوشم نیومد و گفتم نمیخام این ویدئو رو ببینم .همسرم از دست من ناراحت شد و دیگه ادامه نداد و من هم از پیشش رفتم داخل اتاق ، اومد داخل اتاق بغلم کرد ولی حرف که پیش اومد گفت که از این رفتارات خوشم نمیاد حس میکنم هیزم وقتی این برخورد و میکنی بعد من گفتم چه ربطی داره ادم باید مراعات کنه ، گفتش که مگه من مادرم و ندیدم تو خونه اینطوری بود .

بعد گفت که من به تو حس عشق دارم تن تو از تن بقیه برام متمایزه و بهش گفتم که خب قبل ازدواج ک پور*ن میدیدی مگه به اونا حس داشتی یا عاشقشون بودی که تحر*یک میشدی و ...؟

بعد بهش گفتم آدم باید چشماش حیا داشته باشه  و ...

و خب بحث ادامه پیدا نکرد که امروز باهام برخوردش خوب و صمیمی بود ولی ذهن من درگیره

چه کار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣خدا شفات بده ی چاک سینه اس دیگ

اگه سینه رو دیده بود چیکار می کرد 😶

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
هیچی ولش کن زیادی حساسی

یعنی مثلا شما بودی برات مهم نبود و میدیدید؟ 

من دارم اشتباه میکنم؟

یه محتوای طنز ۱۶ دقیقه ایی بود که چا*ک سینه خانمه خیلی پیدا بود

انقدر حساس نباش فکرکردی تو مثلا کنارش باشی و نذاری اون تو جامعه و گوشی خودش چیزی نمیبینه؟وقتی با این ادم ازدواج کردی باید بهش اعتماد کنی و اینجوری توهین نکنی بهش .با این رفتارت بهش گفتی جنبه همچین چیز کوچیکی هم نداره و نباید ببینه هیچی😑اینکه قبلا هم پ و رن میدیده نباید بگی گذشته ها گذشته این حرفات فقط باعث میشه ازت سرد بشه